Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки стартових ігор другого туру у Першій лізі чемпіонату АФС

У понеділок були зіграні матчі другого туру у Першій лізі. Так Оріон номінально був господарем у грі з Натоном. Вся гра пройшла з середнім темпом за рівної боротьби. Долю поєдинку вирішив єдиний м’яч забитий під завісу першого тайму футболістами Оріону.

Оріон – Натон 1:0 (1:0).
Голи:
Авраменко Ю. (24).
Попредження: Авраменко (Оріон).

Наступна гра була не менш цікавою за накалом, але більш цікавою за сюжетом. Мова йде про команди Forza та Валедіанс – Peroff. Першими вийшли уперед номінальні господарі, але не надовго. Після цього Форза знову виходить уперед, і знову пропускає, залишаючи перший тайм з нічийним рахунком. А ось у другій половині у рахунку повели гравці саме Валедіанса. Сталось це за 5 хвилин до фінальної сирени. І не просто повели, а з подвійною перевагою. Forza спромоглася відквитати лише один м’яч.

Forza – Валедіанс-Peroff 3:4 (2:2).
Голи:
Тиченко Я.(10), Мальованік К. (21), Воронцов Н. (50) – Даниленко О. (11, 45,45), Аушев І. (25). Попередження: Мальованік, Бабіч, Аль Джумайлі, П’ятаченко (Forza)

Заключною грою була зустріч між дебютантами АФС – командами Суми-Псел та Локомотив з селища Ворожба. З самого початку команди задали доволі високий темп, але відзначались лише «городяни». Тричі. У другій половині команди ще по разу відзначились, підсумувавши кінцевий результат поєдинку.

Суми-Псел – Ворожба 4:1 (3:0)
Голи:
Бочко Д. (17), Соловйов А. (23,24), Протопопов (34) – Антипенко В. (37).
Попередження: Пашко (Псел).

Коментарі закриті.