Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки шостого туру у Першій лізі

Стартував тур під номером 6 ще у п’ятницю грою Гранум та Динамо. Цікавинкою гри було те, що кращий бомбардир Динамо Сергій Козолуп грав проти низки своїх колишніх одноклубників по Тріумфу, які нині виступають за Гранум. Так саме голи Сергія стали вирішальними у цьому двобої. Не врятувало Гранум навіть те, що динамівці грали без основного голкіпера, часто розігруючи п’ятого.

Гранум – Динамо 2:4 (0:1).

Голи: Луценко (20), Петрунін (43) – Козолуп (7, 29, 39), Шумило (36).

Попередження: Петрунін (Гранум).

А вже в суботу першою грою Суми-Псел здобув довгоочікувану першу перемогу. Хоча перший тайм проходив за рівної, напруженої боротьби. А а ось у другій половині Псел зумів забити 6 сухих м’ячів, що і дозволило їм святкувати довгоочікувану перемогу.

СумДУ – Суми-Псел 2:8 (2:2).

Голи: Білик (15, 16) – Пархоменко (7, 33 з пен.), Соколенко (23, 38), Ясенок (35), Мединський (41, 43), Пономарьов (49).

Попередження: Архіпов – Бабака.

Центральний матч туру. Мова іде про явних фаворитів групи Лідер та Лікарське. Безумовно, бо обидва колективи розташувались на верхівці турнірної таблиці, і навіть можна сказати, що ця гра була за 6 очок. Але, як пасує таким матчам, зливу голів вболівальники так і не побачили. Підсумок гри вирішив лише один гол, який після чудово розіграної комбінації провели гравці Лікарського, під завісу першої половини.

Лідер – FC LIKARSKE 0:1 (0:1).

Голи: Джафаров (20).

Попередження: Соколенко, Змисля – Рудняк.

Заключною грою стала зустріч міцного середняка Елітбуду та Спартака. Нарешті останні стали на колію своєї гри і поступово почали набирати залікові бали. Команда нарешті визначилась з кістяком, так і не останню роль відіграє приєднання до колективу багаторічного лідера команди Андрія Неліна. Саме за його участі Спартак повів у рахунку 2:0 (по голу в кожному таймі). Але втримати перевагу так і не вдалося. Натомість, Елітбуд все ж добився свого, врятувавши хоча б один заліковий бал на останніх хвилинах зустрічі.

Елітбуд – Спартак 2:2 (0:1).

Голи: Єременко (45) – Тихоненко (4), Нелін (30), Зігунов (48, а/г).

Попередження: Зігунов (Спартак).

Коментарі закриті.