Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки першої гри 5-го туру Другої ліги чемпіонату України. Група 6.

В середу на паркеті педуніверситету був зіграний перший матч п’ятого туру у шостій – сумській групі розіграшу чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Всі розцінювали цю гру як розминку «прокурорів» перед кубковим протистоянням проти Динамо, яке має відбутися найближчим часом, адже Тріумф у цьому розіграші є явним аутсайдером.  Але не так сталося, як гадалося. З перших хвили високий пресинг підопічних Козолупа показав, що  «легка прогулянка» Лексу не вдасться. Спочатку Трофіменко, а потім Петрунін мали чудову нагоду відкрити рахунок. На що Торба відповів попаданням у каркас воріт. Після цього вже гравці Тріумфу перевірили на міцність каркас воріт «прокурорів». Початковий натиск Тріумфу приніс свої плоди в середині першого тайму – захисники проґавили Гурбу і Іван відкриває рахунок. Фол у власному штрафному майданчику від гравців Тріумфу дав можливість зрівняти рахунок Гученку, але Віталій з позначки не зміг переграти Романа Саєнко. Після цього підопічні Шепіля розуміють, що просто-так здобути 3 очки не вдасться, і починають нарощувати потугу та масованість атак.  При цьому пропускаючи разючі контратаки. На одній такій обрізці Володимир Саєнко втік від захисників і потужним дальнім ударом «зняв павутинку» з дальньої дев’ятки воріт суперника. І це вже був не аби який тривожний дзвіночок.

На другу половину «прокурори» вже вийшли рятувати ситуацію, але м’яч вперто не йшов у рамку воріт Тріумфу. І лише на 24 хвилині власними зусиллями Ігоря Луценко вдалося відіграти один гол. Натомість в одній із контратак чудову можливість збільшити перевагу мав капітан «Тріумфа» Сергій Козолуп, влучно і досить потужно пробивши в дальню дев’ятку, але Шаміль Абдулаєв впорався з ударом, перевівши м’яч на кутовий. Розуміючи всю катастрофічність ситуації, гравці Лексу починають грати п’ятим польовим, але певний час безрезультатно. Зрівняти рахунок вдалось лише під завісу зустрічі, помилкою у штрафній суперника скористався Пархоменко, який проштовхнув м’яч під ближню стійку. Гравці «Тріумфа» все ж таки створили чудові моменти для того, щоб знову повести в рахунку. Шульженку та Трофіменку із вбивчих позицій не вдалося переграти голкіпера «прокурорів». Підопічні Шепіля також мали кілька нагод на позитивний результат, але то підводила точність, то на останньому рубежі надійно грав Роман Саєнко, або його страхували захисники. Тож фінальний свисток зафіксував сенсаційний результат, чим явно погіршує шанси Лексу на успішний результат боротьби у групі.

Lex VSK-СумБудТріумфSigma 2:2(0:2). Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська, 87).  Кількість глядачів: 50.

Арбітри: Ігумнов О., Пєсоцький Я.. Хронометрист: Новіков М. Спостерігач арбітражу: Лабєнок В.

Lex-VSK: Дерев’янко – Шелест, Торба, Луценко І., Захарченко, – Сайко, Борищик, Ханюков, Гученко, Пархоменко, Танчик, Луценко Д., Півненко – Абдулаєв.

Тріумф-Sigma: Саєнко Р. – Саєнко В., Козолуп, Гурба, Трофименко – Крутов, Юрченко, Дубина, Петрунін, Киян, Шульженко.

Голи: Гурба (10), Саєнко В. (17). – Луценко Д. (24), Пархоменко (37).

Попередження: Дерев’янко – Саєнко В.

Про дату, час та місце проведення зустрічі між Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 та Технологією буде повідомлено згодом.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.