Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки першого туру Вищої ліги АФС

«Технологія-Агросвіт» та «Lex VSK» головні фаворити чемпіонату!

До старту Вищої ліги на папері саме ці команди виглядали фаворитами змагань, а після першого туру це  підтвердилося і по грі. Обидва колективи продемонстрували високого рівня футзал, завдяки чому здобули впевнені перемоги.

Минулорічний «Спартак» (Валіївка) розійшовся по двох командах

Валіївський «Спартак» який минулого сезону став справжнім відкриттям і якому зовсім трішки не вистачило, щоб завоювати медалі Суперліги, цього сезону виступати не буде, а його гравці без сумніву підсилили такі команди, як «BROCAR-STAR PEPPERS» та «Україна» (Токарі).

«Безкомпромісна боротьба»

Якщо з фаворитами змагань здається все зрозуміло, то ось далі повна невизначеність. Зрозуміло хочеться, щоб команди нав’язали боротьбу «LEX VSK» та «Технології-Агросвіт», але будемо відверті, якщо цього не станеться, сюрпризом це ні для кого не буде. А ось за топ-6 Вищої ліги, нас очікує справжня «заруба». Поки, що важко віддати перевагу якійсь із команд, про що і свідчать нічийні результати ігор «Сервіс Люкс» – «Явір» та «CompService» – «Україна» (Токарі).

«Гра до кінця»

Сьогодні в цю номінацію попадають дві команди «Сервіс Люкс» та «Україна» (Токарі). Обидві команди поступалися по ходу зустрічі в два м’ячі, але дограли до кінця, і зуміли звести матчі до нічийного результату.

Гол туру: розіграний кутовий командою «Технологія-Агросвіт». «Домашня» заготовка підопічних Мисловського вивела команду вперед вже на 3 хвилині гри. Мороз ввів на Довгополова, який п’яткою продовжив на Прощенка, а Роман уже розстріляв голкіпера «PEPPERS». За такі комбінації ми і любимо футзал!

Курйоз туру: другий пропущений м’яч командою «Україна» (Токарі), «свічка» запалена біля своїх воріт Шевкуновим не передбачала нічого небезпечного, але кіпер Токарів не зміг зафіксувати м’яч в руках, і Маценку не склало труднощів переправити його в порожні ворота.

Гравець туру: Новіков Олег «Сервіс Люкс» – дуже хорошого рівня гру провів Олег, за що був нагороджений хет–триком, який допоміг його команді взяти одне очко в грі з «Явором».

Коментарі закриті.