Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки першого ігрового дня Зимового чемпіонату АФС у Першій лізі

Цього року формат першої ліги має інший вигляд, на відміну від попередніх років. На сьогоднішній день взяти участь виявили 18 команд які розділені на дві рівноцінні групи «А» та «Б». Колективи у групах зіграють між собою у два кола, після цього по 4 кращі команди складуть вісімку учасників плей-офф.

У п’ятницю були зіграні ігри-відкриття турніру. Спочатку на майданчик Палацу студентського спорту вийшли команди групи А Сервіс Люкс-2 та Натон. З перших хвили команди почали проводити розвідку, не створюючи небезпечних моментів. А ось на 7 хвилині «перевізники» відкрили рахунок і до перерви навіть подвоїли. Після перерви Натон почав більш агресивніше вести себе в атаці, але дивідендів це не принесло. Натомість Сервіс Люкс-2 закріпив свій успіх ще одним голом.

Сервіс Люкс-2 – Натон 3:0 (2:0).

Голи: Герко І. (7), Зебер С. (15), Джафаров (49).

Наступна зустріч була вже у групі «Б» Гранум приймав новачка турніру Валедіанс – Peroff. Дебютантам все ж не вдалось пройти іспит більш досвідченим колективом і вони поступилися досить з великим рахунком 6:1. Хоча після першого пропущеного голу Валедіанс зумів зрівняти рахунок, але це лише роззадорило підопічних Даценка.

 Гранум – Валедіанс – Peroff 6:1 (4:1).

Голи: Сіроштан Б. (3,16), Лютов В. (20), Бокач О. (24,47), Змисля А. (46) – Волченко Є. (12).

Попередження: Гладишев (Валедіанс).

Вилучення: Гладишев (повторне попередження).

Заключною грою першого ігрового дня була зустріч Forza проти молодої, але досить амбітної команди Суми-Псел. Досить динамічна гра була як у першому таймі, так і після перерви і віддавати ініціативу ніхто не збирався. А ось забиті голи учасники двобою  побачили лише після 43 хвилини. Пропустивши 2 м’ячі Псел пішов «катати п’ятого», і мав можливість забити, натомість пропустили 2 м’ячі у порожні ворота.

Forza – Суми-Псел 4:0 (0:0).

Голи: Кущенко (43,46), Дрижов (50,50).

Коментарі закриті.