Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки недільних матчів Першої ліги

В неділю було зіграно 4 гри групи «А» Першої ліги Зимового чемпіонату АФС. У першій грі Натон був сильнішим за команду Прокуратура, хоча останні ледь не у першій же атаці відкрили рахунок. Але «гості» з Постольного досить швидко забили три голи і на перерву пішли з перевогою в 2 м’ячі. Після відпочинку команди забивши по голу встановили остаточний підсумок зустрічі.

Натон – Прокуратура 4:2 (3:1)

Голи: Федченко Р. (12, 30), Кочмак Р. (13), Гриценко Д. (16) – Матузний В. (1,43).

Як і у попередній зустрічі, у грі Оріон та Тріумф рахунок було відкрито досить швидко.  Ударну двохвилинну провели підопічні Козолупа. Після перерви гравці Оріну спромоглися відновити статус-кво, і здавалось, що ось-ось вдасться створити кам-бек, але автор дублю у складі Тріумфу оформлює хет-трик вириваючи три очки для свого колективу.

Оріон – Тріумф 2:3 (0:2).

Голи: Трофимович Є. (28,37) – Підопригора Д. (3,4,47).

Попередження: Трофимович (Оріон).

І знову гол на перших хвилинах, але цього разу Хлібодар, який вийшов уперед не зміг втримати позитивний результат проти Динамо. Хоч команди і пішли на перерву за рахунку 2:2, після перерви досвідчені гравці Динамо схили шальки терезів на свій бік, забивши 4 м’ячі не пропустивши жодного.

Динамо – Хлібодар 6:2 (2:2).

Голи: Шумило О. (17,30), Пукась І. (17), Тетявкін Р. (33,50), Сорокаліт І. (39) –  Малюченко Є. (2), Якубець Вал. (19)

Попередження: Мінаєв (Хліб.)

Заключна зустріч у першій лізі цього дня ознаменуваль досить цікавою грою команд, адже як представники Путивльщини так і гравці другої команди Сервіс Люксу демонструють комбінаційний футбол. Першу половину підопічні Паська можуть сміливо записати собі у актив, забивши 2 голи зробили непоганий заділ перед перервою. А у другому таймі команди розписали мирову по забитим голам – 1:1, і тому 3 бали отримує СервісЛюкс-2.

Ярославна– Сервіс Люкс-2 1:3 (0:2).

Голи: Сисоєв (49 д/п) – Страшок Є. (6), Откидач Ю. (11), Зеленський І. (37)

Попередження: Зебер (СЛ-2).

Коментарі закриті.