Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки матчів вівторка в літньому чемпіонаті АФС

У вівторок було зіграно 2 матчі третього туру у групах А та Б. Оргкомітетом змагань було прийнято рішення, щодо проведення календарних зустрічей, не дивлячись на примхи «небесної канцелярії». Весь день вівторка падав дощ, але дренажна система 4 поля «ФЦ Барса» з гідністю із цим впоралась і для футболістів була представлена хоч і волога, але без в’язких калюж галявина. Слід зазначити, що зі стартовим свистком дощ так і не вщухав.

Першою грою була зустріч між срібним та бронзовим призерами Вищої ліги Зимового чемпіонату АФС Сумиобленерго та Спартаком. Команди почали зустріч досить обережно, адже покриття було досить слизьке, і вдалось відкрити рахунок на 15 хвилині. За чотири хвилини Ігор Любченко оформив дубль. Але хоч гравці Обленерго мали перевагу у рахунку вони  набрали 6 командних фолів. Нажаль Роман Павлюк не зміг скоротити відставання у рахунку, з його ударом впорався голкіпер. У другому таймі за фол у своєму карному майданчику спартаківці пенальті у власні ворота. Так рахунок став 3:0. На останніх хвилинах Спартак теж отримав право пробити «з точки», але вже на цей раз голкіпер енергетиків показав клас у дуелі з Сергієм Чугаєм.

Наступним матчем була зустріч між командами Сервіс Люкс та новачком ЗіКоНі. Також початок гри не увінчався  активністю, але рахунок було відкрито досить швидко. Вже на другій хвилині Владислав Таранченко ніс своє прізвище до рапорту матчу. Але ЗіКоНі не думали здаватись і за кілька хвилин відновили «статус-кво».  Все той же Таранченко не дав командам піти на перерву за нічийного рахунку. А ось у другому таймі «перевізники» продемонстрували вже більш результативний футбол. Це підтверджувала як вища індивідуальна майстерність так і «довжина» лавки запасних. Натомість ЗіКоНі не зібрались оптимальним складом, тому пропустили ще 6 голів. Дублем відзначився Супрун, По голу записали в свій актив Расторгуєв, Яценко, Новіков, Бабинін.

Коментарі закриті.