Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки Літнього сезону АФС-2021

В четвер 26 серпня відбувся фінал кубку літнього чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини, в якому «Технологія» доволі впевнено обіграла «Гранум».

«Технологія» – «Гранум» 5:1 (2:0)

Голи: Мороз (1,36), Окопний (7), Велієв (28), Мисловський (42) – Сліпець (44)

В 18:00 на 3 полі ФЦ «Барса» відбувся фінальний поєдинок літнього кубку АФС. З перших же хвилин «Технологія» продемонструвала свій намір зробити золотий дубль, Мороз відзначився вже на першій хвилині гри, а Окопний на 7 подвоїв перевагу своєї команди. В першому таймі голів ми більше не побачили. Другу половину зустрічі знову потужніше провели «Технологи», і Велієв зробив рахунок 3:0 на користь своєї команди, чим мабуть закрив всі питання про переможця. Та на цьому підопічні Михайла Жогла не зупинилися і забили ще двічі, довівши рахунок до розгрому, «Гранум» зумів відповісти лише голом престижу у виконанні Сліпця. Тож 5:1 впевнена перемога «Технології»! Яка робить золотий дубль літнього чемпіонату!

Відразу ж після гри відбулася церемонія нагородження команд-учасниць літнього чемпіонату. Президент АФС – Євген Петраков подякував командам за участь в чемпіонаті і перейшов до нагородження.  Спочатку було відзначено кращих гравців фіналу кубка АФС. В складі «Грануму» кращим став капітан команди Олександр Даценко, в «Технології»  це звання отримав Агіл Велієв. 

Золоті нагороди Другої ліги отримала команда «Локомотив» Ворожба, срібло – «Прокуратура», бронзу – «Олександрія».  Збірна Другої ліги виглядала таким чином: голкіпер – Баня Роман («Локомотив»), універсали – Герко Іван(«Олександрія»), Шапошніков Владислав («Локомотив»), Багрій Ярослав («Прокуратура»), Тихоненко Павел («Спартак»).

Золото Першої ліги отримала команда «Слобожанщина-Агро», друге місце у «Лідера», третє в «NK-Group». Кращими гравцями стали голкіпер «Слобожанщини» Нітченко Артем, та універсали  Шатерний Сергій («NK-Group»), Антипенко Богдан («Слобожанщина»), Батайнех Карім («Лідер»), Єременко Роман («Елітбуд»).

Переможцем Вищої ліги став «CompService», срібло у «Сумиобленерго», бронза в «Динамо», «Peroff» отримав відзнаку за активну участь. Символічна збірна Вищої ліги: голкіпер – Нюкало Дмитро («Сумиобленерго»), Тюрін Олексій («CompService»), Шумило Олександр («Динамо»), Пасько Богдан («Peroff»), Маценко Ігор («CompService»).

Золото Суперліги отримала «Технологія», срібло у «Сервіс Люкса», бронза у «Lex-VSK». Кращими гравцями було визначено голкіпера «Технології» Антона Гуменюка, та універсалів Артема Бугая («Гранум»), Євгена  Мороза («Технологія»), Андрія Бурдюга («Lex-VSK»), Ігора Шевкунова («Сервіс Люкс»).

Коментарі закриті.