Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки. International. Команда-фантом.

Саме команда-привид – це точнісінька характеристика колективу іноземних студентів СумДУ. Не дивлячись на досить невдалий виступ у літньому сезоні 2019, здобувши лише одну перемогу команда мала йти у нижчий дивізіон зимового розіграшу Silver division. Тоді б у них був хоч якийсь шанс на успіх. Але хлопці вирішили попитати вдачу у найвищій лізі де відповідно не здобувши жодного залікового балу безнадійно закріпились на дні турнірної таблиці Gold division, відповідно перекочувавши на останнє місце «Вищої ліги» після першого етапу змагань. До слова кажучи вони не з’явились на жодну гру другого кола, де весь час «отримували» технічні поразки 0:5.

Тому розглядати другу частину чемпіонату немає жодного сенсу. А ось у першій частині чемпіонату International мав лише один «прогул». Команда підопічних Романа Гаеніна не з’явилась на першу зустріч у новому 2020 році. Загалом на першому етапі турніру шлях команди можна розділити на дві частини. Перша – це програні матчі де команда забивала, друга – де була суха поразка. Адже таких матчів назбиралось порівну. Іноземці не забивали майбутнім сусідам по турнірній таблиці – команді Динамо (поразка 0:7), Агросвіту-Food Centre – СумДУ-2 (0:4), Сумихімпрому СДПУ (0:12), Технології, бо не з’явились на матч J, і Lex VSK – Сумбуду (0:8). Хоча у грі проти підопічних Шепіля команда International тримала свої ворота на замку аж до 20 хвилини. Не аби яку роль у цьому відіграв голкіпер Коку.

Щодо результативних поєдинків то тут були навіть досить непогані ігри. Наприклад зустріч другого туру проти «новачків» Star Peppers. Вже на початку поєдинку команда International вела у рахунку 2:0, потім пропустивши 3 м’ячі програвала по ходу зустрічі, потім знову вела у рахунку забивши двічі. Але нажаль за пару хвилин до сирени пропустивши два голи підопічні Галеніна втратили бодай нічию. Також у грі проти Феміди-Гранум наші «гості» теж вели у рахунку 2:0 але потім пропустили 7 м’ячів забивши лише 1. А ось гра проти Компсервісу розвивалась за іншим сценарієм. Комп’ютерники весь час вели у рахунку, але в цьому матчі непоступливий International весь час наздоганяв і в принципі заслуговував бодай на нічию. 

Інші результативні ігри пройшли безславно… Поразки з подібними рахунками від Спартака 3:6 та від Сумиобленерго 6:2.

Підсумовуючи вищесказане ми бачимо, що найбільш вдалий результат це дві поразки в один м’яч від Компсервісу та Перців з однаковим рахунком 5:4. А найгірший – це поразка від Сумихімпром СДПУ 0:12.

Щодо персоналій, то можна виділити голкіпера Коку, бо якби не його реакція на останній стадії, то ми мали б рахунки набагато більші  а матчі набагато нудніші, бо єдиним питанням було б скільки дюжин голів команда пропустить. Окрім цього до колективу ненадовго приєднався Вадим Півненко, який не вирізняється дисципліною, тому були пропуски через перебір жовтих карток. Хоча без нього команда виглядала гірше. А ось найкращим бомбардиром команди став статурний Каліфа на рахунку якого 7 м’ячів.

Ну і на останок хочеться побажати команді більшої дисципліни як на ігровому майданчику так і відношенням до самих змагань. Є впевненість, що якщо б команда збиралась бойовим складом і налаштовувалась хоча б на левову частину ігор, то результат був би трохи кращим. Маємо надію, що не дивлячись на карантин, команда зможе зібратись і зробити заявку на літню першість АФС і виступить набагато краще.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.