Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки ігрового дня у Першій лізі Зимового чемпіонату АФС

Як було зазначено в анонсі, минулої суботи зіграно 3 зустрічі 12 туру та одна – 13-го. Цікавим фактом цього ігрового дня є те, що усі три аутсайдери турнірних перегонів взяли очки. Тож якщо «Суми-Псел» та «СумДУ» поділили між собою бали, то Спартак їх відібрав у «Елітбуду».

З перших же хвилини у зустрічі між командами «Суми-Псел» та «СумДУ» футзалісти пішли у наступ на зустрічних курсах. Але фортуна спочатку була на боці Псла. Повівши у рахунку в два м’ячі, фаворит зустрічі почав збавляти темп, тим самим пропустивши ще до перерви. Натомість, у другій половині, хоч Суми-Псел і проводив разючі атаки, забити було не суджено. А ось СумДУ свій шанс не втратив і зрівняв рахунок, протримавши його до фінальної сирени. 

Суми-Псел – СумДУ 2:2 (2:1).

Голи: Мединський (3), Соловйов (6) – Нікітін (13), Макошенець (33).

Попередження: Соловйов (СП).

В наступній зустрічі вагому роль зіграв голкіпер «Спартака» Корсун Олександр. Саме його надійна гра дала змогу пропустити доволі невелику кількість м’ячів, ніж то могло бути насправді. При цьому він відбив 2 дабл-пенальті – по одному за тайм. А ось щодо гри «Елітбуду», то одного бажання замало. Перемагаючи в 2 м’ячі за 5 хвилин до кінця перемогу не вдалось втримати. То надійна гра голкіпера суперника, то нефарт, і команди ділять по одному балу.

Спартак – Елітбуд 3:3 (1:1).

Голи: Зігунов (5), Гранько (45), Коломоєць (48) – Білодід (24, 37), Вельбой (42).

На 23-ій та 48-ій хвилині Білодід Ярослав (Елітбуд) не реалізував дабл-пенальті.

«Гранум», який останнім часом набрав хід каменя-на-камені не залишив від «Автомобіліста». Перегравши опонента по всім фронтам підопічні Даценка заслужено забирають 3 очки і не втрачають надію зачепитись за трійку призерів.  А події розвивались наступним чином: Перший тайм засвідчив явну перевагу Грануму 4:0. А ось у дебюті другої половини здавалось що лебединці приходять до тями і налаштовані вирівняти гру, але спромогтись більше ніж на 2 швидкі голи вони не зуміли. Натомість під завісу зустрічі «Автомобіліст» пропустив ще двічі, не зумівши реалізувати навіть кількісну перевагу при вилученні голкіпера «Грануму».

Гранум – Автомобіліст 6:2 (4:0).

Голи: Луценко (7, 17, 50), Окопний (12, 42), Петрунін (13) – Калюжний (30, 30).

Попередження: Пугач (Гран.).

Вилучення: Дяченко (Гран.).

Ну а на десерт цього ігрового дня – центральна зустріч туру у Першій лізі Зимового чемпіонату АФС. Нажаль і тут інтриги ніякої не вийшло. Гравці «Лікарського», як явні фаворити розіграшу вже до 10 хвилини зробили рахунок 3:0. «Лідер» відіграв один м’яч, але це все на що спромоглась команда Володимира Соколенка. Було ще кілька небезпечних моментів у другій половині, але успіху вони не принесли. А ось «Лікарське» ще одного разу розписалось у воротах суперника зафіксувавши кінцевий результат.

LIKARSKE – Лідер 4:1 (3:1).

Голи: Євп’ятьєв (4), Герко (6), Зеленський (9), Клочко (31) – Манько (10).

Попередження: Герко, Джафаров (LIK.).

Коментарі закриті.