Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки ігор середи у Першій лізі

Група «А»

Першими на майданчик Палацу студентського спорту вийшли команди Сервіс Люкс-2 та Ніки. Не дивлячись на всю напругу яку, створювали перевізники у воріт опонента, першими уперед вийшли саме гравці Ніки. Під завісу стартового тайму скориставшись помилкою голкіпера. Після перерви Сервіс Люкс ще більше влаштував осаду воріт, і лише спромігся на один гол, встановивши остаточний результат.

Ніка– Сервіс Люкс-2 1:1 (1:0)

Голи: Куц В. (25) – Сланченко С. (39).

Весь перший тайм у грі Динамо та Оріону пройшов за рівної боротьби, і лише у кінці гравці з Осоївки вийшли уперед. Після перепочинку Динамівці пішли на гру з п’ятим польовим, і відразу відновили рівновагу. Згодом поступово, нарощуючи перевагу динамівці ще двічі відзначились у ворота Оріону.

Динамо – Оріон 3:1 (0:1).

Голи: Коваленко О. (26,45), Шумило О. (37) – Сусік К. (25).

Попередження: Трофимович (Оріон).  

Матч між степанівським Хлібодаром та Натоном з Постольного охарактеризуємо як «драма» на перкеті. Розпочавши гру важко було виділити фаворита зустрічі. Першими забили гравці Хлібодара, але Натон до кінця тайму зумів забити тричі, і здавалось, що справа зроблена. Але у другому таймі степанівці згуртувались і забили 4 сухих м’ячі, що дозволило їм святкувати перемогу.

Хлібодар – Натон 5:3 (1:3).

Голи: Якубець Вік. (10), Фаткулін Д. (35,47), Будко І. (44), Мінаєв Є. (50) – Провозьон М. (14), Федченко Р. (15,20).

Група «В»

В цей же час га майданчику спорткомплексу СДПУ були проведені ігри групи «В». У першій грі Автомобіліст нарешті перервав свою без виграшну серію, цього разу засмутивши Форзу, ти самим піднявшись на другу сходинку турнірки. Преша половина пройшла у напруженій обстановці, команди багато фолили, і навіть був пробитий дабл-пенальті, але безрезультативно. О ось у другій половині у команд з реалізацією стало набагато краще.

Forza – Автомобіліст  2:4 (0:1).

Голи: П’ятаченко В. (40), Воронцов Н. (42) – Калюжний (23), Свістюла Є. (28), Білодід Я. (45, 50).

На 19 хвилині Білодід Я. (Авт.) не реалізував дабл-пенальті.

Попередження: Убєраєв (Авт.).

У наступній зустрічі одноосібний лідер групи В Елітбуд приймав команду Суми-Псел. Своє реноме фаворита «будівельники» розпочали підтверджувати з перших хвилин. Натомість, Псел теж досить гостро відповідав опоненту. На переву команди пішли за мінімальної переваги Елітбуду. Після перерви Псел ще раз відзначився у воротах суперника, при цьому тричі пропустивши. 

Суми-Псел – Елітбуд 2:5 (1:2).

Голи: Пономарьов С. (21), Мусіхін Є. (40) – Єрьоменко Р. (4,11,41), Ткаченко С. (36), Акімов Р. (40).

Попередження: Мединський (Псел).

Заключним поєдинком була зустріч між Олімпіком та Вальхаллою. Усі голи були забиті до ще до перерви. Команди з гри відзначились по голу, але дисципліна підвела «вікінгів», і Олімпік отримав право на пробиття двох дабл-пенальті. Першого разу Владислав Майдан був влучним, а в другому випадку фортуна повернулась обличчям до Вальхалли.

Олімпік – Вальхалла 2:1 (2:1).

Голи: Майдан В.(19 д/п), Петровський В. (25) – Жук Є. (10).

Попрередження: Петровський, Бересток (Ол.)

На 22 хвилині Майдан Владислав (Олімпік) не реалізував дабл-пенальті.

Коментарі закриті.