Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки ігор понеділка у Першій лізі

У стартовій грі на майданчик вийшли футболісти путивльської Ярославни та сумської Ніки. Перша половина зустрічі пройшла за рівної боротьби. Серед гострих моментів можна виділити попадання у поперечку у гравців Ніки. У другому таймі картина гри кардинально не змінилась, і на цей раз вже Фортуна посміхнулась гравцям Ніки, які забили єдиний, і як виявилось, переможний гол у матчі.

Ярославна– Ніка 0:1 (0:0).

Голи: Мартишко А. (49)

Попередження: Масловський, Ак`єнтьєв (Ярос.)

Як і у попередній грі початок пройшов більш-менш за рівної боротьби. Але після середини тайму, Тріумф потроху почав прибирати ініціативу до своїх ніг. І вже підопічні Козолупа першими святкували взяття воріт. Після пропущеного голу Прокуратура відсунула м’яч від своїх воріт але безрезультативно. Після перерви «силовикам» все ж вдалося зрівняти рахунок, але не надовго. Спочатку Тріумф на один гол випереджав суперника, а потім, завдяки авто голу і на два. Підопічні Шепеля відквитали один гол, але цим роззадорили суперника.

Прокуратура– Тріумф-Signal 2:7 (0:1).

Голи: Матузний В. (34), Мамаєв О. (38 а/г), Шепель (40) – Мартинюк О. (18), Підопригора Д. (36,48), Шульженко А. (45, 47), Козолуп С. (46). 

Останніми у понеділок на майданчик вийшли гравці Грануму та Елітбуду. Як ми вже зазначали в анонсі, ця зустріч ознаменувалась двобоєм молодості проти досвіду. І все ж роки взяли своє. Хоч і у першій половині Гранум мав невелику перевагу реалізувати її у забиті м’ячі не зумів. Натомість Елітбуд використав один момент із небагатьох, і на перерву команди йдуть за мінімальної переваги «будівельників». Після відпочинку команди почали більш відкрито грати, і на єдиний гол Грануму Ткаченко і Ко відповіли трьома результативними пострілами. 

Гранум– Елітбуд 1:4 (0:1).

Голи: Змисля А. (49) – Соляник А. (13), Акімов Р. (35), Ткаченко С. (44), Спіцин О. (50).

Коментарі закриті.