Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки ігор п’ятниці та суботи у Першій лізі

У п’ятницю було зіграно одну зустріч у групі А. Тріумф номінально приймав дебютанта АФС – степанівський Хлібодар. Перший тайм команди провели розвідкою. Почергово перевіривши на міцність каркас воріт. Після цього підопічні Козолупа вийшли уперед. Це був єдиний гол у перші половині. Другому таймі комбінаційна гра Тріумфу дозволила ще двічі святкувати взяття воріт суперника. Хлібодар так і не зумів забити хоча б гол престижу, хоча моменти для цього були.

Тріумф-Signal – Хлібодар 3:0 (1:0)
Голи:
Підопригора Д.(9), Дубина А. (32), Котельва М. (39).

Одразу після матчу Favbet Екстра ліги, де АФФК «Суми» обіграв харківський моноліт Віва Кап 2:1, відбулась центральна зустріч туру Автомобіліст – Гранум. У першій половині команди показали рівну гру, з великою кількістю фолів. Саме шосте та сьоме порушення стало приводом для пробиття дабл-пенальті, у ворота Автомобіста. Першу спробу підопічні Даценка реалізували, а ось на другій «перевізників» виручив голкіпер. І все ж команди пішли на перерву за нічийного рахунку. А ось у другому таймі команди вже більше забивали і менше фолили. Спочатку відзначились гравці Автомобілісту, і здавалось, що їм вдасться отримати позитивний результат, але Грануму вдалось переломити хід поєдинку і отримали омріяну Вікторію.

Автомобіліст – Гранум 2:3 (1:1).
Голи:
Артеменко К. (25), Свістюла Є.(42) – Бокач О. (23, дабл.пен., 45), Макошенець Д. (48).
Попередження: Білодід – Лемешев, Змисля.
На 25 хвилині О.Даценко не реалізував дабл-пенальті.

Наступна гра між Форзою та Елітбудом мав теж досить гучний заголовок, але першу половину зустрічі команди провели досить мляво і безрезультативно. У другій половині команди почали діяти білш гостріше, але до взяття воріт справа так і не доходила. І лише на 40 хвилині «будівельники» зуміли відкрити рахунок. Попри всі намагання Форзи, їм так і не вдалося вирвати хоча б нічию.

Forza – Елітбуд 0:1 (0:0).
Голи:
Соляник А. (40)
Попередження: Тиченко.

Після на майданчик вийшли «міцні горішки» першої ліги Локомотив та Олімпік. Події у першому таймі розвивались досить динамічно. І гравці Олімпіка видали ударну двохвилинну. Після цього, гра вирівнялась, але Олімпіку вдарося ще двічі відзначитись у воротах залізничників. Після перерви картинка гри особливо не мала змін, але стало більше боротьби, про що свідчить велика кількість фолів. Як і у першому таймі Олімпік ще чотирижди відзначився у воротах Ворожбинців, на що вони відповіли лише голом престижу.

Локомотив (Ворожба) – Олімпік 1:8 (0:4).
Голи:
Зімін Д.(31) – Пономаренко М.(5, 23), Кисельов В. (6), Семишкур Д. (18, 43), Бересток П. (37, 50), Петровський В. (48),
Попередження: Зімін – Кісельов.
На 50 хвилині Шапошніков Владислав (Локомотив) не реалізував дабл-пенальті.

Закривали програму ігор суботи команди Суми-Псел та Валедіанс-Peroff. На момент зустрічі команди мали рівну кількість очок, адже у кожної було по одній перемозі. Перша половин зустрічі мала середній темп, але гравців підводила реалізація. Відкрити рахунок вдалося в дебюті зустрічі. Нажаль це був єдиний гол у першій половині. Після перерви далась взнаки невелика втома, але реалізація була значно кращою. Порядок гри у гравців Валедіанса був вищим, тому їм і судилося святкувати перемогу у цій зустрічі.

Суми-Псел – Валедіанс-Peroff 1:3 (0:1).
Голи:
Пархоменко Б.(28) – Скоробагатько М. (2), Гльоза В. (43, 45).
Попередження: Пономарьов – Верхогляд.
На 48 хвилині Гльоза Вадим (Валедіанс) не реалізував дабл-пенальті.

Коментарі закриті.