Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки двох ігор 15-го туру Вищої та Суперліги Gold division

В п’ятницю було зіграно по одному матчу 15 туру Вищій та Суперлігах.
Для Лексу перемога була в край важливою, адже вона зберігає теоретичні шанси на «Золотий матч». І ця перемога була здобута. Хоча весь перший тайм обидві команди провели досить мляво. Без голів і фолів команди відіграли перші 20 хвилин, і лише на останній п’ятихвилинці першого тайму команди почали порушувати і забивати. Олексій Пархоменко був першим на добиванні і тим самим відкрив лік забитим м’ячам у поєдинку.

А за кілька хвилин відзначились гравці Компсервісу, але нажаль у власні ворота. Високос зрізав м’яч у власні ворота після прострілу Ханюкова. Другий тайм особливо не відрізнявся від першого, команди проводили позиційні атаки, але до загострення справа майже не доходила. За 10 хвилин підопічні Тюріна почали розіграш п’ятого польового, але вдалі дії у захисті Лексу не дали отримати позитивний результат.


Суперліга:
Lex VSK-СумБуд – Compservice 2:0 (0:2).

Голи: Пархоменко (18) – Високос (22 а/г).
Попередження: Шелест, Луценко.

Після доволі сенсаційної перемоги над Сумиобленерго команда
підопічних Віталія Бугайова має шанси поборотись за золото «вишки». Тому на гру з Динамо Гранум підходив не аби як мотивованою. Але на перших хвилинах Роман Тетявкін руйнує усі плани Грануму. Хоча почергові голи Ступака, Соляника та Бокача дають шанси на позитивний результат. Гол Дядченко Руслана скоротив відставання до мінімум, але помилка при розіграші п’ятого дає можливість відзначитись Даценку, і команди йдуть на перерву за рахунку 4:2.

Після перерви Динамо знову Динамівці пішли на розігрувати п’ятого і як виявилось результативно. Спочатку Каліненко, потім Дядченко, а згодом Страшенеко доводять лік голів забитих Динамівцями до п’яти. На що гравці Гранума відповіли лише голом Бокача. Чудову нагоду вирвати перемогу на останній хвилині мав Сергій Страшенеко, але його удару забракло сили і воротар без проблем з ним впорався.
Вища ліга:

Динамо – Гранум 5:5 (3:4).
Голи: Тетявкін (4), Дядченко (20, 44), Каліненко (30), Страшненко (49)
– Ступак (8), Соляник (10), Бокач (18,46), Даценко (25).
Попередження: Бокач.

Гонка бомбардирів Суперліги станом на 13 березня:

  1. Маценко Ігор (Compservice) – 18 голів.
  2. Атаманюк Артем (Lex VSK-CумБуд) – 15 голів.
  3. Петраков Євген (Технологія) – 11 голів.

Гонка бомбардирів Вищої ліги станом на 13 березня:

  1. Параконний Даніїл (Спартак) – 16 голів.
  2. Білоненко Андрій (Сумиобленерго) – 10 голів.

Коментарі закриті.