Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки другого туру у Першій лізі

Другий тур Першої ліги зимового чемпіонату АФС був зіграний минулої суботи в стінах Палацу студентського спорту Сумського державного університету.

Відкривали тур команди Суми-Псел та Лідер. Команда Лідер, підкреслюючи свою назву зі стартових хвилин почала кувати свою перемогу забивши першими. Хоча команда Суми-Псел це досить міцний горішок сумської першості, і тим підтвердженням є досить швидке відновлення статусу-кво. А ось після цього настав зірковий час Андрія Змислі, який загалом оформив пента-трік. На противагу цьому у команди Псел Володимир Журба оформив хет-трік, але цього було замало. 4:7 і Лідер іде поки без поразок. 

Суми-Псел – Лідер  4:7 (1:4).

Голи: Пархоменко Б. (8), Журба В. (40,47,50) – Трофименко В. (5,35), Змисля А. (10,12,23,29,44).

Попередження: Мухамед (Лідер)

Зустріч між командою Динамо та Автомобілістом проходила під диктовку перших, адже підопічні Олександра Коваленка не один рік грають разом і вважаются одніми із старожилів АФС. Натомість оновлений колектив Автомобілістуще тільки починає ставити свою гру. В міжсезоння колектив обмінявся кількома гравцями із командою педагогічного університету, тому зараз в колективі проходить етап адаптації. З самого початку динамівці почали тримати м’яч і вже до 15 хвилини дублем відзначився Сергій Козолуп. Після цього команди обмінялись  влучними пострілами та пішли на перерву. Після відпочинку малюнок гри не змінився. На 3 влучні постріли Динамо Лебединці відповіли двома. 

Динамо – Автомобіліст 6:3 (3:1).

Голи: Козолуп С. (13,15,50), Бойко А. (22,36), Дядченко Р. (43) – Глух В. (21), Швець В. (26), Артеменко К. (40).

Попередження: Козолуп, Дядченко (Динамо).

Наступна гра між командою Лікарське та Гранум завершилась досить не сподівано, якщо дивитись на назви команд. Але в анонсі ми зазначали, що команда з району підсилена гравцями які виступали в першій лізі минулого сезону. На перших же хвилинах гравці Лікарського вийшли вперед, а згодом подвоїли перевагу. При цьому не реалізувавши купу моментів. Хоча і Грану не пас задніх. Так, на 35 хвилині Олександр Бокач пройшов по флангу і влучним ударом скоротив відставання. Після цього, гра йшла до помилки, яку все ж допустили гравці Грануму пропустивши наприкінці два голи.

FC LIKARSKE – Гранум 4:1 (2:0).

Голи: Рудняк Я. (4, 47), Клочко Б. (25), Герко І. (50) – Бокач О. (35).

Попередження: Зеленський – Даценко.

Заключною грою цього туру була зустріч мабуть, наймолодших за середнім віком команд нашого дивізіону. Спартак, який лишився кількох основних гравців та лідерів команди почав поступовий процес омолодження, щоб вже з новим поколінням підніматись до висот футбольного Олімпу. Так і колектив державного університету, який на початку розіграшів турнірів під егідою АФС виставляв кілька команд а потім жодної, вирішив повернути фут зальні традиції та потроху обкатувати молодь. Перша половина зустрічі була досить  невпевненою у виконанні обох колективів, а ось друга половина була значно ширза за подіями. Гравцям СумДУ протягом 20 хвилин вдалось окрім того, що забити два голи, так і накопити 6 командних фоли. Але Спартаку не вдалось скористатись цим подарунком. Но все ж за хвилину до завершення вони зуміли скоротити відставання, но замість того, щоб вирвати нічию, Спартак пропустив. 1:3 підсумковий результат матчу.

Спартак – СумДУ 1:3 (0:0).

Голи: Клименко Д. (49) – Ульянов С. (28), Обраменко Д. (38), Кошарний С. (49).

Попередження: Гранько (Спартак).

На 44-ій хвилині Дмитро Коломоєць («Спартак») не реалізував дабл-пенальті.

Коментарі закриті.