Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки другого туру у Другій лізі Чемпіонату області(+ огляд матчів)

В неділю відбулися матчі другого туру у другій лізі АФС. Відзначимо , що один поєдинок не відбувся , через службові обов’язки військових-гравців Батальону, їх гру з Зіркою було перенесено.

ТРО Суми – Антифутбол 2:2

Першими цього ігрового дня з’ясовували між собою стосунки ТРОшники Сум та молодий колектив  «Антифутбол». Чи то рання гра, чи то просто обережність , але початок  проходив у спокійному руслі без особливих моментів. Мабуть, так би і продовжувалось , якби не диво гол із власної половини поля який вдався гравцю ТРО Суми . Підмітивши занадто далекий вихід  голкіпера від воріт, Кривохижа наважився на удар та влучно перекинув м’яч за комірець. Цей гол неначе прокинув команди остаточно , і далі гра пішла на зустрічних курсах без особливої затримки в центрі поля. Вже через кілька хвилин активність гравців Антифутболу дала свої плоди. Після розіграшу з ауту рахунок був зрівняний. В Середині першого тайму просто неймовірним чином молодому колективу не вдалося вийти вперед, змарнувавши чудовий шанс біля воріт суперника. І як часто буває у футзалі , не забиваєш ти – забивають тобі. Майже миттєво ТРОшники після розіграшу кутового вийшли знову вперед . До перерви рахунок більше не змінювався, а тому нас чекала цікава розв’язка у другій половині гри.

Не дарма більшу частину другого тайму Антифутбол активно шукав щастя біля чужих воріт. В середині другого тайму молоді футзалісти змусили помилитися у своїй штрафній захисників ТРО та привезти собі шестиметровий удар. Якущенко з позначки був влучний, відновивши рівновагу у рахунку. ФутзалістиАнтифутболу змарнували ще кілька гарних можливостей , щоб вийти вперед , проте рахунок більше не змінювався. Підсумкові 2:2 , та перший заліковий бал для молодого колективу!  

BingoPeroff–Хлібодар 3:3

Справжні гойдалки подарували вболівальникам ці колективи своєю грою.

Спочатку швидкий старт від Степанівців приголомшив команду Євгена Вольченка! Довге введення голкіпером від воріт став несподіванкою для захисників Peroff і рахунок відкрито вже на першій хвилині. Це Куц Андрій проткнув м’яч далі головою. Поки Bingo-Peroff приходили до тями від такого старту , рахунок подвоїв Гончаренко замкнувши передачу партнера на пусті ворота. Далі черга настала Вольченко та Ко ,відквитавши ще до перерви один гол  зусиллями Фесюна. По перерві захист Хлібодару проспав підключення Ігумнова Дмитра і рахунок відновлено.

Гойдалки продовжувалися, що звісно ж, до душі будь-якому вболівальнику. Команди обмінялися голами ще по одному разу : на гол Гончаренка, який підловив помилку голкіпера  – відповів прямим ударом зі штрафного Дмитро Ігумнов. У підсумку закономірна нічия 3:3 , що принесло по 1 очку кожному з колективів.

Валедіанс – Оріон 2:3

Як витискати максимум у важкій грі показали осоївці.

Ми побачили по справжньому бойову гру з великою кількістю боротьби. Команди обмінялися голами у першому таймі. На гол Гладишева, відповів Краснопільчанин Савченко. І на перерву команди пішли з рівним рахунком 1:1 з невеликою кількістю моментів створених на двох.

За малюнком гри друга половина мало чим відрізнялася від першої.На майданчику точилася боротьба, за невеликої ігрової переваги Оріону , де особливо виділявся Савченко Станіслав 

Але яку ж кінцівку гри підготували для нас обидва колективи. Спочатку на 42 хвилині підопічні Леоніда Сеня проспали передачу із глибини і вискочивши вдвох на побачення проти одного голкіпера, гравці з краснопільщини, скористалися нагодою та вийшли уперед. Здавалося б по такій грі ,осоївці вже свого не відпустять , проте невдалий розіграш кутового та швидка контратака від Валедіансу, і за 6 хвилин до кінця гри, рахунок знов стає рівним.  І десь , можливо логічним було б матчу і закінчитися нічиєю , проте під завісу другого тайму Оріону вдається показова атака з завершенням від все того ж Станіслава Савченка , який і встановив остаточний рахунок 2:3 на користь гостей з Осоївки.

Аквітан – Ярославна – 2:5

Дуже обережно розпочали свій поєдинок гравці Аквітану та Ярославни , притираючись один до одного. А тому перший небезпечний момент нам довелося чекати аж 20 хвилин, це роменчанизапресингували на чужій половині, та змусили не точним пасом помилитися біля своїх воріт Максима Гурєєва,проте опинившись перед воротами скористатися нагодою не вдалося і голкіпер відвів загрозу перевівши м’яч на кутовий. І хто б міг подумати , що після сухого першого тайму, все так перевернеться з ніг на голову  у другій половині…

Буквально за кілька секунд після свистка гравці Ярославни відкрили рахунок , вдало розігравши комбінацію з центра поля.  А ще через дві хвилини подвоїли його . Відверто не клеїлося цього дня у Аквітана попереду , а от «Партизани»  після двох забитих голів , почали відчувати себе впевнено та більш розкуто , що і вилилося ще у два м’ячі у ворота суперників. Наприкінці гри колектив з Роменчини зміг відквитати два голи , та на деякий час повернутися у гру, проте все ж таки гравці Ярославни забили ще один гол чим і поставили підсумкову крапку 2:5 , на користь «Партизан».

Колос – Фортуна – 2:3

Як і передбачалося гра між Колосом та Фортуною пройшов на зустрічних курсах, де обидві команди мали хороші нагоди для взяття воріт. Першими за справу взялися гравці з Підліснівки , які відкрили рахунок на 14 хвилині першого тайму. І зараз можно довго роздумувати , чи склалася б гра для Колоса іншим чином, якби вони не пропустили гол до перерви. А так маємо гол  Громи Віктора, який влучним ударом під поперечину відновив рівновагу . Не знаємо про, що говорили футзалісти Фортуни в перерві цієї зустрічі , проте на майданчик на другий тайм вийшла команда яка з самого початку захопила ініціативу та своїм напором змусила помилитися голкіпера Колоса і вийшла вперед – знову постарався Громов. Не збавляючи обертів Фортуна забила ще раз , чим поставила у складне становище команду з Підліснівки , адже відіграти два м’ячі за такої гри суперника вкрай важко . Проте команда Діденка не знітилася та через кілька хвилин повернулася в гру відквитавши один гол. Нажаль для Підліснівців останнього штурму не вийшло , і гра так і завершилася перемогою Фортуни з рахунком 2:3    

ІМК Слобожанщина – ЕФК Олександрія – 7:5

Результат даної зустрічі зможе задовольнити навіть найвибагливішого глядача. 12 голів на двох !!!

Приголомшливий перший тайм у виконанні ІМК Слобожанщина. Команді вдавалося майже усе : гра в атаці ,комбінаційна гра і що головне реалізація – 7 голів ще до перерви. Навіть пропущений гол від Миколаївців не міг затьмарити чудової гри Агрономів. Що до Олександрійців , то перш за все хочеться поаплодувати команді за те, що змогли зібрати волю в кулак , та проявили бажання битися до кінця у другому таймі. І як результат виграли другу половину із рахунком 0:4 , але цього виявилося недостатньо у кінцевому результаті. Тож футзалісти з Миколаївки можуть лише картати себе за невдалий старт матчу. Констатуємо заслужену перемогу ІМК Слобожанщини , хоч і з дещо змазаним другим таймом.

ФК Балу – Елітбуд – 1:3 

Завершали ігровий день  ФК Балу та Елітбуд. Як і личить більш досвідченій команді «Будівельники» з перших хвилин захопили ініціативу та по трохи почали шукати ключі від воріт голкіпера суперників. Це дало свої плоди ближче до середини першого тайму, скориставшись помилкою гол забив Феденко Євген. Далі команда Елітбуд продовжила гру в тому ж дусі, та змарнувала ще кілька гарних нагод для взяття воріт. Футзалісти ФК Балу намагалися протидіяти досвідченим візаві та раз по раз огризалися вилазками до воріт суперника. І після помилки «Будівельників» при розіграші біля своїх воріт, відновили статус кво. Проте втримати нічийний рахунок до перерви команді не судилося , і під саму завісу таймуЕлітбуд знову вийшов уперед зусиллями Єременка Романа. Друга половина гри була менш насичена , гравці ФК Балу шукали щастя у чужих воріт , а «Будівельники» терпеливо вичікували , момент для контратак. Так і сталося , ближче до завершення гри Сіленко Едуард  встановив остаточний рахунок 1:3, вдало зігравши на дальній стійці воріт суперника.

Підсумки туру:

Другий тур був не менш результативним на голи ніж перший про що свідчать – 43 забиті м’ячі у 7 зустрічах

Як ми вже говорили , найбільш посприяли цьому гравці ІМК Слобожанщина та ЕФК Олександрія з 12 голами на двох.

Три колективи продовжують йти без втрат очок –  Фортуна, Елітбуд та Ярославна

Поки , що з нулем у доробку також три колективи – ФК Балу , Колос та Батальон ( на 1 гру менше)

Приємно вразили : і тут у нас одразу три колективи

  1. гравці Антифутболу – з такою грою легкої прогулянки ні у кого не буде. Так тримати
  2. Другий тайм у виконанні Ярославни – скинемо пасивність у першому таймі на дорогу, а за таку креативну гру яку Путивльчани показали у другому таймі з Аквітаном, вбачаються нам претендентами на першу четвірку. Головне стабільність.
  3. ІМК Слобожанщина – не можливо не відмітити підсумковий результат Агрономів та бажаємо і надалі з таким же натхненням підходити до кожної зустрічі.

Гравець туру: Савченко Станіслав – величезна заслуга перемоги Осоївців саме на Станіславі. Гол , пас який допоміг забити другий м’яч і вишенька на торті вирішальний гол на останніх

Коментарі закриті.