Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки другого туру Першої ліги Чемпіонату області

Цієї суботи відбувся другий тур у Першій лізі. Ознаменувався цей тур початком погодинного відключення світла. І тому дві гри були проведені під природнім освітленням залу СумДПУ. А якщо брати спортивну складову, то відбулися досить цікаві матчі.

Дебют гри був за гравцями Лікарського, але швидкий гол переплутав карти підопічним Віталія Пасько. Після голу команди почали грати у рівний футбол. Гранум  атакував позиційно, натомість Гравці Лікарського грали на контратаках. До перерви забитих м’ячів більше не було. Після відпочинку Лікарське почало потроху прибавляти, і результатом цього став рівний рахунок на табло. Але все ж командам не судилося розписати мирову і гравці Грануму вийшли вперед і змогли втримати переможний результат до кінця.

FC LIKARSKE– Гранум 1:2 (0:1).

Голи: Сланченко С. (29) – Артеменко К. (2), Бокач О. (35).

Попередження: Пасько В. (тренер).

Ще один матч, де глядачі не побачили зливи голів. Перший тайм команди відіграли на суху нічию. При цьому Форза досить швидко набрала 5 фолів, що змусило із зайвою обережністю будувати свою оборону. Але гравці Спартака так і не зуміли підібрати ключ к воротам опонента. Але у другій половин, все ж один із фолів призвів до взяття воріт. Цей гол став єдиним у матчі.

Forza – Спартак 0:1(0:0).

Голи: Нелін А. (35).

Наступна зустріч тримала інтригу до останніх хвилин, і навіть  рахунок 0:2 не був підтвердженням тріумфу Натону. Гра розпочалась швидким голом підопічних Едуарда Підлужного, але після пропущеного голу молоді динамівці вирівняли гру. На позиційні атаки Натону, гравці Динамо відповідали різкими контр-випадами. В одній із атак Натон подвоїв перевагу. За кілька хвилин ДФК Динамо отримало можливість на пробиття дабл-пенальті, але переграти досвідченого голкіпера не вдалося. У другій половині малюнок гри не змінився, але глядачі побачили лише один гол. 

ДФК «Динамо» (Білопілля)Натон0:3 (0:2).

Голи: Ісмаїлов Р. (2), Акімов Р. (14), Семенченко Є. (50).

  • На 20-й хвилині ПолубінськийД. (ДФК «Динамо») не реалізував дабл-пенальті.

Як було зазначено в анонсі, ця гра була непередбачуваною. Так і сталося. У першому таймі відзначалися гравці СумДУ, а у другому – гравці ЗіКоНі. Але є одне але. На перерву команди пішли за рахунку 2:0. А ось у другій половині ЗіКоНі вирівняли цифри на табло, але прикрий автогол дозволив святкувати перемогу політехнікам. Гравці ЗіКоНі мали можливість зачепитись бодай за одне очко, але наприкінці зустрічі не зуміли реалізувати десятиметровий.

ЗіКоНі– СумДУ 2:3 (0:2).

Голи: Єлшанський С. (34, 48 а/г), Ігнатенко А. (35), – Субота А. (20), Ямпольський І. (24).

Попередження:Ямпольський, Шумило (тренер) – СумДУ.

  • На 50-й хвилині Мурашкін Ден. (ЗіКоНі) не реалізував дабл-пенальті.

Гра, де результат напряму залежав, на скільки команди зуміють підібрати оптимальні склади. На цей раз Брокар мав вагому кількість гравців, а ось Динамо мало лише двох запасних. Не встигли ще команди розташуватись у своїх технічних зонах, як рахунок було відкрито. Кілька дотиків, і Динамо вже дістає м’яча зів власних воріт. А ось вже після іншої чудової комбінації гравець Брокару оформлює дубль. Після перерви команди грали в спокійний позиційний футбол. А за кільки хвилин Динамівці пішли з п’ятим польовим, але одна обрізка  і Brocar  закріплює свою перевагу.

Динамо – Brocar 1:3 (0:2).

Голи: Стародубець Д. (47) – Роман П. (1, 22), Нікіфоров Д. (48).

Коментарі закриті.