Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки дев’ятого та перенесеної гри восьмого туру у Першій лізі

Минулої суботи було зіграно заключний тур першого кола у Першій лізі. Сенсаційних результатів у нас не виявлено, натомість доволі високий показник дисциплінарних санкцій: 11 жовтих та 2 червоні картки побачили перед собою гравці команд учасниць. Також у вівторок була зіграна перенесена зустріч 8го туру між командами Автомобіліст та Спартак.

Першою грою була зустріч між командами Суми-Псел та Автомобіліст. Стартові хвили команди провели досить обережно. Так на 7й хвилині рахунок було відкрито лебедицями, але під завісу рахунок було зрівняно. Хоча на перерву команди все ж пішли за переваги Автомобіліста. А ось у другій половині Автомоліст «поїхав». Гравці зуміли 8 разів розписатися у воротах Суми-Псел, пропустивши лише тричі.

Суми-Псел – Автомобіліст 4:10 (1:2).

Голи: Мединський (21), Протопопов (35), Пономарьов (46), Пархоменко (48) – Стародубець (7), Яковенко (24, 49), Свістюла (30, 35), Калюжний (32, 35, 50), Глух (38), Счасний (45).

Попередження: Пархоменко – Філь.

На центральну зустріч між командами Likarske та Динамо колективи підійшли бойовими складами. Як і у минулій зустрічі, перший тайм не був багатим на події. Лише номінальні господарі під завісу першої половини зуміли відзначитися у воротах суперника. А ось у другому таймі також почалася гольова перестрілка. На двох команди створили небезпечних моментів на 2-3 гри наперед. А ось по результативності гравці Лікарського були, як і в першому таймі на гол попереду. Тож фінальна сирена зафіксувала перемогу Лікарськго з рахунком 5:3.

LIKARSKE – Динамо 5:3 (1:0).

Голи: Джафаров (15, 46), Казарян (25, 38), Клочко (34) – Шумило (29), Пукась (34), Козолуп (45).

Попередження: Гудименко – Пукась, Охріменко.

Вилучення: Гудименко (LIKARSKE, повторне попередження).

Наступною грою була зустріч між Спартаком та Гранумом. Нарешті ковідні обмеження дозволили присутність уболівальників на трибунах. Тож Спартак запросив свою торсиду, яка безумовно створює свою атмосферу проведення матчу. А ось по самі грі, то на кінцевий результат мало вплинуло вилучення голкіпера Спартака. Він необачно зіграв рукою за межами майданчика, чим позбавив суперника вразити ворота. За трактовкою Правил гри – це пряма червона картка . До цього Гранум чотири рази розписався у воротах суперника. Після цього місце в рамці воріт зайняв Андрій Нелін, неодноразово підключаючись до атак на ворота суперника. І після цього Спартак почав забивати. Але нажаль і пропускати.

Cпартак – Гранум 4:8 (2:5).

Голи: Корсун (23, 50), Гранько (25), Нелін (42) – Петрунін (2), Окопний (4), Іващенко (5), Краснянський (13), Якименко (22), Бокач (35), Марковчін (50), Луценко (50).

Попередження: Коломоєць, Павлюк (Спартак).

Вилучення: Клименко (Спартак, позбавлення суперника явної гольової можливості).

Заключною грою туру була зустріч між командами Елітбуд та Лідер. У цій грі команди не скупились на фоли, бо було пробито 2 пенальті і 2 дабл пенальті. Перший і єдиний гол у стартовій половині зустрічі забили гравці Елітбуду заклавши підвалини свого кінцевого успіху. У другому таймі команди вже більше відзначались. Так Елітбуд забив тричі, на що Лідер відповів лише двома голами. При цьому Гравці Лідеру не забили 6-ти метровий удар, що в принципі і могло переломити хід поєдинку. Але сталося як сталося.

Елітбуд – Лідер 4:2 (1:0).

Голи: Вельбой (10, 47 дабл.пен), Білодід (37, пен.), Спіцин (42) – Грязнов (43), Соколенко (48).

Попередження: Соляник, Вельбой, Крамаренко (Елітбуд).

На 27-ій хвилині Карім Батайнех (Лідер) не реалізував пенальті.

На 40-ій хвилині Олександр Спіцин (Елітбуд) не реалізував дабл-пенальті.

У вівторок було зіграно перенесений матч 8 туру Автомобіліст – Спартак, яким було закрито програму першого кола. На цю гру Спартак прибув не повним складом, а точніше вп’ятьох. Дивлячись на цю ситуацію явний фаворит зустрічі був очевидним. Але зі стартових хвилин спартаківці пішли грати з п’ятим польовим. На 6й хвилині Автомобліст вже вів у рахунку, але неймовірна дисципліна та шалене бажання перемогти та ще і при підтримці трибун зіграли свою роль. Почергово обмінюючись голами останнє слово було все ж за Спартаком, який отримав необхідну перемогу.

Автомобіліст – Спартак 4:6 (2:2).

Голи: Свістюла (4), Філь (6), Стародубець (19, аг), Калюжний (33), Артеменко (37) – Павлюк (14 пен., 36), Гранько (43, 46), Нелін (44, пен.).

Попередження: Філь, Акуджобі (Автомобіліст).

На 48-ій хвилині Денис Калюжний (Автомобіліст) не реалізував дабл-пенальті.

На 49-ій хвилині Максим Філь (Автомобіліст) не реалізував дабл-пенальті.

Коментарі закриті.