Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки четвертого туру Вищої ліги Чемпіонату Сумської області(+огляд матчів)

Мінімальні звитяги лідерів чемпіонату,  чергова нічия від “Явіра”, і перша перемога “Сумиобленерго”, таким вийшов четвертий тур Вищої ліги.

“Сумиобленерго” – “Третій тайм” 5:4 (3:1)

Голи: Ігумнов (8,19,34), Білоненко (50) – Боріщик(20а/г, 50), Откидач (25), Жиловець (39), Ткаченко (41)

Попередження : Жиловець (42)

Вилучення: Черток(41)

Розпочинався тур грою “Сумиобленерго” – “Третій тайм”. І забігаючи наперед скажемо, що вона стала найрезультативнішою в турі – 9 забитих м’ячів! П’ять з них на рахунку “енергетиків”, і перша перемога в чемпіонаті! З чим ми колектив Євгенія Хабовця і вітаємо. Щодо “Третього тайму”, то напевне далась в знаки відсутність Костянтина Петухова, про це говорить статистика, 142 хвилини з Костянтином в рамці – три пропущені м’ячі, за 58 хвилин без нього – сім пропущених.

“Технологія-Агросвіт” – “Lex VSK” 2:1 (0:1)

Голи: Літній (33), Мороз (45) – Старченко (12)

“Lex VSK” дає бій “Технології”, але заробити залікові бали не вдається. Забивши гол на 12 хвилині, колектив Валерія Шепеля віддав ініціативу та шукав свій шанс на контратаках. На жаль для них забити другий м’яч не вдалося, як і втримати перевагу, Літній і Мороз відзначились за ” аграріїв” та продовжили для них переможну серію. І на даний момент команди перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, погодьтесь, мало хто міг очікувати такого перед стартом сезону.

“Сумигаз” – Громада “Попівська сільська рада” 5:2 (2:2)

Голи: Расторгуєв (10,21а/г,45), Бабинін (43), Колесник  (47) – Бабенко (4а/г), Гурба (5)

“Сумигаз” знову непогано проводить кінцівку матчу і забирає три пункти у грі з “Попівкою”. При чому саме ці хвилини стали вирішальними, закінчивши першу половину зустрічі 2:2, в другій гра була до забитого м’яча, який вдалося забити гравцям “Сумигазу”, вимушена гра с п’ятим польовим від номінальних гостей позитивного результату для них не дала, лише пропущений гол в порожні ворота. Також варто відзначити, що обидві команди відзначилися автоголами, що не так часто тряпляється в футзалі.

“Сумихімпром-СДПУ” – “Явір” Краснопілля 4:4 (3:1)

Голи: Шульга (6,45), Яцюк (7), Бугай (24) – Шелест (10), Гроенко (29), Підопригора (35), Береговий (43)

Попередження: Сенченко (12) – Зеленський (12), Шелест (45)

Вилучення: Шпирьонок (13)

Заключним матчем суботи стала зустріч “Сумихімпром-СДПУ” – “Явір”, останні, як і попередню гру програвали в два м’ячі, пропустивши швидкі голи на 6 та 7 хвилині відповідно, та походу поєдинку вони не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Та напевно було б не справедливо, якщо студенти педуніверситету не набрали залікових пунктів в цій грі. Відзначимо також, що більшу частину ігрового часу “Явір” грав з п’ятим польовим, навіть маючи перевагу.

“CompService” – “Україна” Токарі 1:2 (1:1)

Голи: Маценко (16) – Смоляк (25), Шевкунов (33)

Попередження: Король (17), Волков (20) – Смоляк (24), Шевкунов (33)

Завершувався четвертий тур Вищої ліги недільною грою “КомпСервіса” проти “України” Токарі. Вже традиційно “комп’ютерники” віддали ініціативу супернику, граючи другим номером. І знову вони забили першими, та втримати свою перевагу не вдалося, пропустивши дещо курйозний м’яч за 2 секунди до кінця першої половини зустрічі. В другому таймі сценарій гри не сильно відрізнявся від першого, тільки на цей раз забила “Україна” Токарі, індивідуальні дії Шевкунова принесли Токарям бажану перемогу. Яка для команди стала третьою поспіль.

Коментарі закриті.