Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 9-го туру Skill Вищої ліги зимового чемпіонату АФС

У суботу, 15 січня команди зіграли вже дев’ятий тур чемпіонату, після якого «Технологія-Агросвіт» закріпилася на першій сходинці чемпіонату, “Громада «Попівська сільська рада» вийшла на чисту третю позицію, а «Сумихімпром-СДПУ» переміг «Явір» та майже гарантував собі Суперлігу.

«Технологію-Агросвіт» не зупинити

Чергова впевнена перемога «Технології-Агросвіт». Перед грою мало шансів ми давали «Сервіс Люксу», і не даремно. «Аграрії» вже в першому таймі зробили результат 4:0, і друга половина гри вже стала просто формальністю, яку, варто відзначити, «перевізники» провели значно краще, але не виключено, що це просто «технологи» грали не на максимальних швидкостях. Тож п’ята поспіль перемога підопічних Максима Мисловського, і заслужена перша сходинка в турнірній таблиці.

Хороша гра «BROCAR-STAR PEPPERS» чи слабка «Lex-VSK»?

Чергова міні-сенсація в Skill Вищій лізі зимового чемпіонату АФС. Ніби ніщо не передбачало втрати залікових пунктів «помаранчевих» в другій грі поспіль. Але чи то поразка від «Технології-Агросвіт» в минулому турі вплинула на них, чи можливо недооцінка суперника, але «Lex-VSK», ведучи по ходу поєдинку в два м’ячі, не зміг втримати свою перевагу. Але не можна списувати все на слабку гру «Лекса», варто відзначити, що й «PEPPERS» підійшов в повній бойовій готовності, і в цьому матчі доля віддала їм борг за втрачену перемогу на останній хвилині в минулому турі. Тож «Lex-VSK» відпускає «Технологію-Агросвіт» у відрив, а «Брокар» здобуває важливий заліковий бал.

Розгром туру

Знову в цю номінацію попадає команда з Токарів, але цього разу в якості переможців. Після розгромної поразки в минулому турі від «Сумихімпром-СДПУ», команда показала, як потрібно реагувати на подібні ситуації, і повністю реабілітувалася перед своїми вболівальниками. Перемога 5:0 над «Сумиобленерго» і восьма сходинка в турнірній таблиці, плюс залишили себе в боротьбі за Суперлігу. Ну а «Сумиобленерго» знову продемонстрували слабку гру в атаці, вчергове пішовши з поля з нулем в графі забитих м’ячів.

«Сумихімпром-СДПУ» мчиться в Суперлігу

Не сказати, що перемога студентів СДПУ виглядає якоюсь сенсаційною, можливо трішки несподіваною. Адже до цього матчу «Явір» програв лише «Технології–Агросвіт». Але «Сумихімпром-СДПУ», натхненні розгромною перемогою в минулому турі, продовжили свою серію, при чому, команда з Краснопілля повела в рахунку вже на 5 хвилині гри, але «СДПУ» ще в першому таймі вийшов вперед і втримав свою перевагу до кінця гри. В минулому турі ми відзначали важливість Ігора Шевкунова для команди «Україна» (Токарі), не менш важливим для «Явора» є Олександр Стрибак, який не взяв участь в цій грі. Як підсумок – важлива перемога «Сумихімпром-СДПУ», яка вивела їх на п’яту сходинку турнірної таблиці.

Громада «Попівська сільська рада» зробила те, що й повинна була зробити

Після того, як «Явір» програв «Сумихімпрому-СДПУ», команда з Попівки отримала хороший шанс одноосібно вийти на третю сходинку. Чим вони і скористалися, спокійно зігравши у свою гру проти аутсайдера чемпіонату «Форзи». Зберігши свої ворота «сухими», забили чотири м’ячі і здобули переконливу перемогу. При чому, із-за невдачі «Lex-VSK» вони можуть в наступній грі зрівнятися з ними по кількості набраних пунктів, зараз вони мають на три менше, але є гра в запасі.

«Сервіс Люкс» другою із команд втратив шанси на Суперлігу

Програвши «Технології-Агросвіт» в цьому турі, «Сервіс Люкс» втратив всі шанси на Суперлігу. Тепер їм залишається спробувати набрати якісь очки в матчах які залишились, щоб комфортніше почувати себе в нижній п’ятірці.

Топ-трансфер. Черговий гравець Parimatch Екстра-ліги поповнив ряди «Технології-Агросвіт». Після приєднання до лідера чемпіонату Руслана Остроги, який до цього захищав кольори АФФК «Суми», команда підсилилась ще одним гравцем найсильнішого дивізіону України – Романом Зеленським, який міг відзначитися дебютним голом вже на першій хвилині гри, але не склалося.

Камбек туру. Можливо, це і не супер-камбек, яких ми бачили чимало, але все ж таки відіграти два м’ячі у одного із фаворитів чемпіонату дуже не просто, та, як виявилося, не для «BROCAR-STAR PEPPERS», який програвав після першого тайму в два м’ячі, але зумів звести гру до нічиєї.

Бомбардир туру. На відміну від попереднього туру цей виявився менш вдалим для бомбардирів. Лише двоє гравців зуміли забити більше одного м’яча . Петраков Євгеній зробив дубль, а кращим став гравець «України» (Токарі) – Ретушняк Сергій, який відзначився «покером» в ворота «Сумиобленерго»

Безпрограшні серії. Серію матчів без поразок «Технології-Агросвіт» ми вже відмічали. Але також варто відзначити безпрограшні серії «BROCAR-STAR PEPPERS» і “Громади «Попівська сільська рада», які складають п’ять та шість ігор відповідно.

Коментарі закриті.