Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 8-го туру Skill Вищої ліги зимового чемпіонату АФС

Перший тур в новому 2022 році виявився доволі неочікуваним і подарував чимало емоцій, як гравцям команд, так і їх вболівальникам. Чотири переконливі перемоги і одна нічия – таким є його підсумок.

«Технологія-Агросвіт» перемагає «Lex-VSK» і повертається на перше місце!

Восьмий тур подарував нам зміну лідера на вершині турнірної таблиці. В центральному матчі туру «Технологія-Агросвіт» перемогла «Lex-VSK». При чому зробила це з доволі розгромним рахунком 5:1. Перед грою ми відзначали комбінаційний футзал підопічних Максима Мисловського. І в цій грі він дав свій результат, перший гол, який в таких матчах на вагу золота, прийшов з розіграшу ауту і завершенням Дениса Довгополова. Далі «Технологія-Агросвіт» довела гру до розгромної перемоги, чим завдала «прокурорам» першої поразки в сезоні і посунула їх на другу сходинку турнірної таблиці.

Важлива перемога «CompService»

«CompService» переміг «Сервіс Люкс» і залишив для себе хороші шанси на вихід до Суперліги. Після цієї гри хочеться похвалити «комп’ютерників» і водночас покритикувати «перевізників», чергова досить слабка гра від підопічних Віталія Пасько, після якої шанси на попадання в топ – 6 залишились зовсім мізерними. Натомість підопічні Олексія Тюріна вийшли на гру досить вмотивовані, і змогли добитися позитивного результату. Одною з головних фігур матчу став гравець «КомпСервіса» – Олексій Пархоменко, який цього сезону повернувся до «комп’ютерників» і став одним із лідерів команди.

Розгром туру

«Сумихімпром-СДПУ» в матчі-відкритті восьмого туру просто знищив «Україну» (Токарі). Мало хто міг прогнозувати перемогу «педагогів» з таким розгромним рахунком, але вона сталася, найбільше їй посприяв Артем Бугай, який зробив «покер». Після цієї гри здалося, що все ж таки гра Токарів залежна від наявності на майданчику Ігора Шевкунова. Цю гру він був заявлений як начальник команди, але з ним на ігровому полі команда виглядає на порядок потужніше.

«Явір» дотискає «Форзу» у другому таймі

Фаворит цієї зустрічі був очевидний ще до гри, «Явір» не мав права втрачати очки в цій зустрічі, що вони і зробили, хоча до 30 хвилини все було не так очевидно, рахунок зустрічі був 1:1, та на жаль для Олександра Бабича на більше його хлопців не вистачило. Команда пропустила другий і як часто буває в таких випадках просто «посипалася». Як підсумок чергова розгромна поразка, і закріплене за собою останнє місце турнірної таблиці. А «Явір» прогнозовано вийшов на третє місце.

«BROCAR-STAR PEPPERS» ділить очки з «Сумиобленерго»

Як і очікувалося, цей матч виявився досить напруженим, протримавши інтригу до останніх хвилин гри. «BROCAR» забивши на 18 хвилині втримував мінімальну перевагу аж до 43 хвилини, аж поки Черток не зрівняв рахунок, а через 4 хвилин і зовсім Свистун міг вивести «енергетиків» вперед та не реалізував дабл-пенальті. За що був покараний голом Чугая під кінець гри, здавалося такі потрібні три бали для «PEPPERS», але Білоненко класно пробив з далеку, і як підсумок нічия 2:2. Після якої «BROCAR-STAR PEPPERS» опинився рівно в середині турнірної таблиці, займаючи шосту сходинку.

«Forza» стала першою із команд, яка втратила навіть теоретичні шанси на вихід до Суперліги

На жаль маємо констатувати той факт, що дива не сталося і новачок Skill Вищої ліги першим втратив всі шанси на вихід до Суперліги. Але зупинятися команді точно не варто, попереду ще дві гри в «вишці» а потім боротьба за призи з командами, що не потрапили до топ-6.

Матч туру. Сто відсотків це гра «Технологія-Агросвіт» – «Lex-VSK». Фаворити чемпіонату зійшлися в восьмому турі, продемонстрували чудову гру, переможцем якої стала команда «Технологія-Агросвіт».

Бомбардир туру. Дублями цього туру відзначилися відразу три гравці – це Гавриленко Антон («Сумихімпром-СДПУ»), Тимченко Назар («CompService»), Довгополов Денис («Технологія-Агросвіт»), хет- трик зробив Мигаль Максим («Явір»), але кращим з чотирма забитими м’ячами став капітан «Сумихімпром-СДПУ» – Артем Бугай.

Гол туру. Чимало красивих м’ячів подарував нам восьмий тур, але кращим на нашу суб’єктивну думку виявився гол Євгена Мороза в ворота «Lex-VSK». Піймавши м’яч злету, метрів з п’ятнадцяти відправив його в дев’ятку воріт Дерев’янка. Плюс цей м’яч виявився переможним у грі лідерів чемпіонату.

Коментарі закриті.