Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 8-го туру Gold division чемпіонату Сум

Після святкування Нового року та перед прийдешнім Різдвом був зіграний 8-й тур Чемпіонату АФС. Ігри проходили в манежі 4-го січня.

Цього туру вихідний мали гравці Динамо.

Так склалось, що перший поєдинок в новому році відбувся лише формально, у протоколі. З невідомих нам причин, команда International не з’явилась мінімально допустимим складом на гру. Тому Технологія отримує технічну перемогу.

Технічні дані 8-го туру Gold division чемпіонату Сум:

Технологія – International  +/- (5:0).

Compservice – Спартак 4:2.

Голи: Високос (23,44), Тюрін (24), Король (34) – Праконний (2), Суходуб (30).

Попередження: Когулько – Суходуб, Параконний.

Сумихімпром-СДПУ – Феміда Гранум 3:0.

Голи: Курило (2), Пимоненко (49) – Голибін (30 а/г).

Попередження: Тодор.

Сумиобленерго – Динамо 6:5.

Голи: Чорток (2), Білоненко (14,24), Хабовець (18), Смолінський (30,48) – Стародубець (6,21), Бойко (26), Булат (28), Коваленко (42).

Lex VSK-СумБуд – Star Peppers 3:2.

Голи: Сайко (5), Атаманюк (23,50) – Карацюба (24), Піскун (50).

Попередження: Атаманюк, Танчик – Шевкунов.

Вилучення: Танчик (Друга жовта картка.)

Підсумок туру:

Забито голів: 25

Зароблено фолів: 48

Пробито пенальті: 1

Пробито дабл-пенальті: 0

Отримано жовтих карток: 8

Отримано червоних карток: 1

Символічна збірна туру:

Воротар: Волков Ігор (Сумихімпром- СДПУ) залишивши ворота недоторканими, Ігор без особливих проблем потрапляє в збірну туру.

Перший номер: Сайко Євген (Lex-VSK – СумБуд) У центральній зустрічі туру Євген помітно виділявся, беручи участь як у наступальних діях так і захисті. Також Євген відзначився непоганим голом.   

Другий номер: Високос Олександр(Compservice). Оформивши дубль, при цьому забивши дивовижний гол Олександр з упевненістю посідає місце в щільній п’ятірці.

Третій номер: Білоненко Андрій (Сумиобленерго) Перейшовши кілька турів тому, Андрій дав команді енергетиків ковток свіжого повітря, адже до цього команда не могла зв’язати свою гру і останнім часом виділялась досить невдалими виступами.

Стовп: Курило Владислав (Сумихімпром-СДПУ). Заклавши фундамент загального успіху голом на перших хвилинах, Владислав неодноразово виручав колег у захисті та приймав участь у левовій частині атак своєї команди.

Тренер туру: Хабовець Євген (Сумиобленерго). Виконуючи роль голкіпера та тренера Євген доніс партнерам по команді ті тези, які допомогли «енергетикам» взяти 3 очки у досить не простому поєдинку з Динамо.

Кращий гол туруАндрій Чорток  (Сумиобленерго). Отримавши пас з флангу від Смолінського, Андрій, підробивши м’яч потужно пробив метрів з 15 під самісіньку поперечку. Голкіперу Динамо нічого не залишалось, як провести м’ч поглядом.

Комбінація туру: Ретушяк-Корсун-Параконний. Комбінація за участю усієї команди Спартака. Після затяжної атаки, при розіграші п’ятого польового гравця, м’яч опинився у Параконного, який відпасував на Ретушняка, Сергій в дотик перевів шкіряного на інший фланг на Корсуна. Станіслав, зробивши оманливий рух відпасував знову на Параконного, який вже був перед воротами «комп’ютерників». Даніїлу не залишалось нічого як просто влучити по воротам.

Сенсація туру: Гра без голкіперів. Так вийшло, що на гру Сумиобленерго – Динамо не прийшли штатні голкіпері команд. Тому місця у воротах зайняли польові гравці. Євген Хабовець та Олександр Стародубець відповідно.

Камбек туру: Compservice. Пропустивши на перших хвилинах, підопічним Тюріна необхідно будо відіграватись, і це вони виконали на славу, що і засвідчила фінальна сирена – 4:2.

Гонка Бомбардирів:

  1. Атаманюк Артем (Lex VSK-CумБуд) – 12 голів.
  2. Ігумнов Дмитро (Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2) – 10 голів.
  3. Ковтонюк Костянтин (Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2), Білоненко Андрій (Сумиобленерго) – 7 голів.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.