Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 6-го туру Gold division чемпіонату Сум

Цієї неділі був зіграний черговий шостий тур зимового чемпіонату АФС у Gold Division. Цей тур відзначився досить результативними зустрічами а також грою, Ескстра ліги між командами Food Centre – СумДУ та Кардинал – Рівне. Цього разу відпочивали гравці Динамо.

Пропустивши на перших хвилинах, здавалось що Обленерго ось-ось зрівняє рахунок, але натомість у першому таймі пропустили ще один гол. Після перерви енергетики теж прагнули відігратися, але при цьому мали значні провали у захисті, що і вилилось у кінцевий результат.

Сумиобленерго – Compservice  0:9.

Голи: Пустовойт (2,37), Дейнека (16), Високос (34), Маценко (39,42), Казявкін (46), Тюрін (48), Когулько (49).

За досить рівної гри команди провели цю зустріч, так би мовити «на одному подиху». Зміну на табло було зафіксовано лише один раз, коли забивав Савченко після проходу з центра поля. У другій половині «перці» намагалися зрівняти рахунок, але безуспішно. Підсумковий рахунок зафіксував мінімальну перемогу «педагогів».

Сумихімпром-СДПУ – Star Peppers 1:0.

Голи: Савченко (11).

Попередження: Яценко – Чугай.

Найдраматичніша зустріч третього туру. Спочатку рахунок відкрили спартаківці, потім технологи відіграли пропущений м’яч і навіть вийшли уперед, згодом і подвоївши перевагу. Але гравцям Спартака на останніх хвилинах вдалось відіграти 2 м’ячі зафіксувавши нічийний результат.

Технологія  – Спартак 3:3.

Голи: Петраков (23), Лебеденко (25), Чеглов (45) – Олешко (8), Суходуб (50 дабл пен.), Ретушняк (50).

Попередження: Кравченко, Бєлоконь.

Центральний матч туру, і сама гра показувала клас команд які зійшлися у двобої. До перерви Агросвіт зумів забити два голи. Ігумнов включився у гонку бомбардирів, і Торба зрізав м’яч у власні ворота. Після перерви «прокурори» могли зрівняти рахунок, але не вдавалося. То підводила точність, то надійна гра голкіпера залишала ворота підопічних Катериніна- Овсяннікова на замку. Натомість Агросвіт зумів реалізувати свої моменти і перемогти у даному двобої.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 – Lex VSK-СумБуд 6:1.

Голи: Ігумнов (9,32), Ковтонюк(33), Синіцин (43), Таранченко (45) – Торба (14 а/г), Сайко (41).

Попередження: Сорока.

На початку гри Inertnational досить несподівано вийшов уперед, забивши 2 м’ячі. Ще у першому таймі Грануму вдалося відіграти один м’яч, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги команди іноземних студентів. В другому таймі гравці Феміди-Гранум включили вищі швидкості і змогли переломити хід поєдинку і виграти зустріч з підсумковим результатом 7:3

International – Феміда-Гранум 3:7.

Голи: Півненко (4), Каліфа (14,47) – Змисля (24), Супрун (29), Лютов (30), Чуйко (39), Пугач (40,48), Даценко (46).

Попередження: Коку, Месса, Півненко – Голибін, Лютов.

Підсумок туру:

Забито голів: 33

Зароблено фолів: 54

Пробито пенальті: 0

Пробито дабл-пенальті: 1

Отримано жовтих карток: 10

Отримано червоних карток: 0

Символічна збірна туру:

Воротар: Єгор Синіцин. Чудова гра на останньому рубежі проти одного із лідерів чемпіонату дає змогу потрапити у символічну збірну туру. Голкіпер Агросвіту діяв дуже впевнено, точас відбиваючи разючі постріли супротивника. Також Єгор окрім вдалих дій на лінії, зумів «розписатися» у воротах «прокурорів», спіймавши суперника на помилці, при розіграші п’ятого польового.

Перший номер: Когулько Владислав. Відмінний гольовий пас, розпис у воротах суперника, а також вдалі дії у захисті, що дало змогу залити свої ворота недоторканими виводять Владислава у ТОП.

Другий номер: Бугай Артем. Як і попередній номінант, Артем відзначився вдалими діями у захисті і допомогою при атаках партнерів по команді.

Третій номер: Лебеденко Олександр. Пас плюс гол. А також чудова гра на швидкості є запорукою потрапляння до символічної збірної. Що і зробив Олександр.

Стовп:Богдан Суходуб. Не без старань Богдана, його команда вирвала важливий заліковий пункт у грі з грізною Технологією. Плюс на останніх хвилинах Богдан реалізував дабл-пенальті.

Бомбардир туру: Не дивлячись на кілька розгромних рахунків, більше 2-х голів ніхто із гравців не забивав.

Тренер туру: Бугайов Віталій(Феміда-Гранум) . Програючи у першому таймі Віталій знайшов необхідні слова для команди, і згодом це вилилось в результативну перемогу, і включити команду у боротьбу за путівки у Супер Лігу.

Кращий гол туру:  Антон Чуйко (Гранум-Феміда). Розрізний пас на Чуйка партнер віддав майже з центра поля. Находячись до воріт спиною Антон філігранно в дотик переправив м’яч повз голкіпера суперника.

Комбінація туру: Когулько-Маценко (Compservice). Рухаючись з м’ячем до власних воріт Владислав віддав з розвороту передачу точнісінько на груди Маценку, який знаходився перед воротами суперника. Ігор прийнявши м’яч і не даючи йому впасти теж з розвороту пробиває повз голкіпера енергетиків.

Сенсація туру: Сенсаційною, безумовно, є розгромна перемога Compservice над Сумиобленерго 9:0. Маємо надію, що з електропостачанням у комп’ютерників буде все гаразд J. Ще однією несподіванкою, є втрата очок Технологією та Лексом. Останні втратили очки із доволі непристойним рахунком 6:1.

Камбек туру: У цьому турі зафіксовано аж 2 кам-беки. Перший у грі між Технологією та Спартаком. Спочатку гол забили спартаківці, потім технологи відіграли пропущений м’яч і навіть вийшли уперед, згодом і подвоївши перевагу, але Спартак на останніх хвилинах відіграв 2 м’ячі зафіксувавши нічийний результат. Також у останньому матчі туру Inertnational вийшов уперед, забивши 2 м’ячі, але Феміда-Гранум зміг відігратись і виграти зустріч з підсумковим результатом 7:3.

Гонка Бомбардирів:

  1. Атаманюк Артем (Lex VSK-CумБуд), Ігумнов Дмитро (Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2)– 10 голів.
  2. Лебеденко О. (Технологія), Когулько Вл., Маценко І. (обидва Compservice) – 6 голів.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.