Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 5-го туру Skill Вищої ліги зимового чемпіонату АФС

У неділю, 12 грудня, закінчився п’ятий  тур Skill Вищої ліги АФС, в якому «Технологія-Агросвіт» легко розібралася із «Форзою», «BROCAR-STAR PEPPERS» – Громада «Попівська сільська рада», та «CompService» – «Сумихімпром-СДПУ» зіграли в нічию, а «Явір» та «Сумиобленерго» мінімально перемогли «Україну» (Токарі) і «Сервіс Люкс» відповідно.

Легка перемога «Технології-Агросвіт»

Маємо констатувати той факт, що дива не сталося, і «Технологія-Агросвіт» впевнено обіграла «Форзу» з рахунком 8:0. При цьому більше ігрового часу отримали гравці, які до цього грали мало. Але це їм не завадило відзначитися забитими м’ячами. Спочатку Літній дальнім прострілом знайшов Грибачова, який п’яткою переправив м’яча у ворота, потім Сергій обігравши трьох суперників, віддав на Окопного, який без проблем відзначився першим для себе, забитим м’ячем в цьому чемпіонаті. Завдяки цій перемозі «Технологія-Агросвіт» зрівнюється з «LEX VSK» по кількості набраних очок, але не будемо забувати що в «Лекса» є гра в запасі.

Гра кадрових проблем

Одне з найбільш цікавих протистоянь п’ятого туру відбулося не в найоптимальніших складах. Йдеться про гру «BROCAR-STAR PEPPERS» – Громада «Попівська сільська рада». Перші з’явилися на цю гру без номінального голкіпера, і місце в рамці воріт зайняв Костенко Руслан, який припустився «ляпа» вже на першій хвилині матчу, але до честі Руслана більше такого не повторилося і наступні 49 хвилин гри він провів досить впевнено. А Громада «Попівська сільська рада» після перемоги  в попередньому турі над «Технологією-Агросвіт», отримали статус одного з фаворитів чемпіонату, але за умови якщо в подальшому не буде кадрових проблем. І ось уже в цій грі команда грала з шістьма польовими гравцями, чим і скористався «Брокар».

Мінімальна перемога «Сумиобленерго»

«Енергетики» завдяки перемозі над «Сервіс Люксом» підіймаються на четверте місце Skill Вищої ліги, маючи при цьому гру в запасі. Тож за початок сезону команді можна поставити хорошу оцінку. І хотілося б щоб такий початок сезону надав команді впевненості на майбутні матчі чемпіонату.

«Явір» ледве не упустив перемогу над «Україна» (Токарі)

Команда з Краснопілля впевнено перемагала колектив з Токарів, забивши двічі під кінець першого тайму, та на 36 хвилині другого, при цьому ще не реалізувавши пенальті. І все складалося більш ніж добре для них, до моменту коли «Україна» не пішла грати п’ятого польового. І ось тут виявились справжні проблеми у краснопільців, два пропущених м’яча, і дуже нервова кінцівка. І добре для них, що вдалося втримати перемогу, при цьому побачивши свою слабку сторону, яку команда буде виправляти в наступних іграх.

«Сервіс Люкс» та «КомпСервіс» дещо провалили старт сезону

Вже зараз можна сказати, що саме від цих колективів очікувалося більше, саме на початку сезону. Адже календар більш ніж сприяв цьому.  Але п’ять  залікових пунктів «КомпСервіса» і чотири «Сервіс Люкса» явно не те на що розраховували команди. Тож подивимося, як будуть грати команди далі, але те що на початку сезону вони не добрали залікових пунктів – це сто відсотків.

Коментарі закриті.