Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 3-го туру Другої ліги Чемпіонату України. Група 6.

Відкривали ігровий день команди, результат зустрічі яких, принципі був заздалегідь передбачуваний. Вирішувалось тільки питання з яким рахунком завершиться цей поєдинок. Систематично нарощуючи темп атак Технологія вже на 12 хвилині вийшла уперед зусиллями Чеглова. Тріумф зумів лише відповісти кількома гострими контратаками. За хвилину до перерви «технологи» подвоюють перевагу. На цей раз відзначився Головльов. Після відпочинку малюнок гри майже не змінився. Підопічні Жогло домінували по усім показникам. Це і дозволило Чеглову оформити дубль. На більше команди так і не спромоглись.

Технологія – Тріумф-Sigma 3:0 (2:0).Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська, 87).  Кількість глядачів: 50.

Голи: Чеглов (12,25), Головльов (19).

Технологія: Нагорний – Стрибак, Чеглов, Колеснік, Довгополов – Петраков, Головльов, Загорулько, Окопний – Костюченко.

Тріумф-Sigma: Дяченко – Козолуп, Гурба, Саєнко В., Трофименко –Киян, Юрченко, Крутов, Саєнко Р.

Арбітри: Ігумнов О., Мисловська М. Хронометрист: Новіков М. Наглядач арбітражу: Кірієвський С.

Одразу після завершення попереднього поєдинку на паркет вийшла «важка артилерія». С перших, навіть секунд, команди почали демонструвати свої амбіції на цей матч і турнір взагалі. За досить швидкої та непоступливої гри у першій половині зустрічі ініціатива була у футболістів  Lex-VSK, що і вилилось у забитий гол під завісу першого тайму. Розіграш чудової комбінації завершив Пархоменко. До цього мав чудову нагоду Атаманюк, але Артем влучив у штангу. Після перерви картина зри змінилась. Ініціативу до своїх ніг прибрали підопічні Катериніна. І їм вдалося зрівняти рахунок. Чудовий гол у виконанні Нагернюка. М’яч обстукавши дві штанги залетів у ворота. Мав Олександр і нагоду оформити дубль, але з другої спроби фортуна відвернула м’яч від хрестовини воріт назад на ігровий майданчик. Хоча з дисципліною гравців Агросвіту було не дуже. Під кінець зустрічі вони заробили 5 фолів, і тільки чудом не заробили шостий.

Lex-VSK-СумБуд – Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 1:1 (1:0). Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська, 87). Кількість глядачів 100.

Голи: Пархоменко (19) – Нагернюк (24).

Попередження: Захарченко.

Lex-VSK-СумБуд: Дерев’янко – Гученко, Сайко, Ханюков, Атаманюк – Захарченко, Пархоменко, Півненко, Ліннік, Танчик, Єлшанський, Торба, Борищик –Абдулаєв.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2: Сініцин – Калашник, Вєлієв, Бублик, Літній – Нагернюк, Наровенко, Грибачов, Таранченко, Сорока, Кукса, Ковтанюк, Петровський – Сітнер.

Арбітри: Савєльєв А., Пєсоцький Я. Хронометрист: Новіков М. Наглядач арбітражу: Лабєнок В.

Після 3-го туру очолює турнірну таблицю Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 з 7-ма очками, на другому місці йде Технологія з 6 очками. Lex-VSK-СумБуд з 4 балами на передостанньому місці. На дні турнірки розташувався Тріумф-Sigma з показником 0 очок.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.