Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки двох ігр 11-го туру Gold Division чемпіонату Сум

 Як попереджали раніше, 11 тур буде зіграно в кілька днів. Перша гра відбулася ще минулого місяця – Star Peppers обіграли Динамо 5:2. Цієї суботи було зіграно ще 2 матчі. До Вашої уваги підсумки цих зустрічей.

Відкривали ігровий день сусіди по турнірній таблиці Compservice та Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Початок гри команди розпочали з натиску на ворота суперника, але до взяття воріт так справа і не доходила. Близьким до успіху був капітан «комп’ютерників» Олексій Тюрін, але Агросвіт врятувала штанга. А ось Ярослав Калашник з Агросвіту був влучнішим, і під завісу першої половини рахунок було відкрито. Після перерви підопічні Тюріна почали діяти більш агресивно, що і вилилось в забитий гол, але попередньо заробивши футболістами в пасив 2 гірчичника. Після цього, розуміючи ціну можливої помилки, підопічні Катериніна все ж виходять уперед. Сольним проходом з влучним ударом відзначився Літній. Не пройшло і хвилини, як Костянтин Сорока переграв «на другому поверсі» голкіпера Компсервісу та подвоїв перевагу. Тюріну не залишалось нічого, як почату гру з п’ятим польовим, і це принесло свої плоди. Після дальнього прострілу дальню штангу замкнув Маценко, скоротивши відставання у гонці бомбардирів до одного м’яча. І здавалось ось-ось є шанс зачепитись за нічию, але груба помилка при розіграші «п’ятого» і Вєлієв вибігає з м’ячем на порожні ворота. Фінальний свисток фіксує трудову перемогу підопічних Катериніна. 

Compservice – Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 2:4 (0:1)

Голи: Ясько(30), Маценко (45) – Калашник (22), Літній (33), Сорока (34), Вєлієв (48).

Попередження: Моісеєнко, Кисельов.  

Наступною грою була центральна зустріч заключного туру першого кола між командами Lex VSK – СумБуд та Технологією. З перших хвилин ініціативу перехопили «прокурори» та влаштували справжній штурм воріт суперника. Стартовий натиск привів до взяття воріт – рахунок відкритим голам поклав Ханюков. 5 хвилин знадобилось Технології, що б оговтатись і зрівняти рахунок. Проворнішим в штрафній суперника виявився Петраков. Після цього команди почали грати біль зважено в захисті тим самим жертвуючи нападом. До кінця першої половини гри Лекс зумів нахвататись 5 командних фолів, і вже після наступного свистка арбітр вказав на 10-метрову позначку. Вирок взявся виконувати Лебеденко, і Олександр не схибив. Початок другої половини був менш навантажений атаками, а більш емоційною напругою та атлетичною боротьбою суперників. Хоча в середині другої половини зустрічі Гученко пройшовши поперек поля філігранним ударом поклав м‘яч у дальній кут воріт, чим і вирівняв рахунок на табло. Іншої думки були Чеглов і Стрибак. Максим протягнув м’яч у бровку і прострілив у центр штрафного майданчика, а Олександр підправив м’яч у ворота. Після цього підопічні Шепіля пішли розігрувати зайвого і обрізались. Петраков перехопивши слабку передачу обігрався із Лебеденком і вразив порожні ворота зі своєї половини поля. Цей рахунок 2:4 і зафіксував фінальний свисток арбітра. Тому реванш за поразку в Чемпіонаті України «прокурорам» взяти не вдалося.

Lex VSK – СумБуд – Технологія 2:4 (1:2).

Голи: Ханюков (3), Гученко – Петраков (8,50), Лебеденко (25 даблпен.), Стрибак (42).

Попередження: Абдулаєв, Танчик – Загорулько.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.