Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС: огляд 7-го туру

Передноворічний, сьомий тур стартував у суботу, відразу після матчів «вишки»

У першій зустрічі СумДУ чинив гідний опір Грануму, але не зміг втримати бодай одне залікове очко у цьому протистоянні. До цього, ще в дебюті Гранум зусиллями Сергія Сліпца вийшов уперед. Натомість у середині першої половини капітан СумДУ Макошенець рахунок зрівняв. І як ми зазначили «політехніки» пропустили під завісу матчу. 

СумДУ – Гранум 1:2 (1:1).

Голи: Макошенець (16) – Слепець (4), Бокач (48)

А ось Елітбуд тад Автомобіліст видали  майже прогнозований результат – нічия. Хоча в анонсі зазначений рахунок 2:2. А ось з іншого боку цей результат доволі сенсаційний, адже Елітбуд набагато досвідченіше ніж молоду команда з Лебединщини. Рахунок було відкрито в середині другого тайму, а за кілька хвилин він вже був рівним, і так і протримався до фінального сигналу.

Елітбуд – Автомобіліст 1:1 (0:0).

Голи: Соляник (34) – Артеменко (37).

Дива не сталося. Динамо методично розібрало Спартак. Вже в дебюті біло –блакитні вийшли уперед не без допомоги гравця Спратака. У першій половині гравці побачили ще один гол, але лише під завершення тайму. А ось у другій половині домінування Динамо дало результат. Три голи, на що Спартак відповів одним, на останній хвилині.

Спартак – Динамо 1:5 (0:2).

Голи: Тесленко (3, а/г), Гранько (50) – Пукась (23, 46), Козолуп (42), Тетявкін (50).

Ну і у заключній зустрічі гравці Лікарського розгромили Суми-Псел. Забивши швидкий м’яч, клуб Лікарське відразу перебрав ініціативу до своїх ніг. Пслу довелось ще двічі пропустити, поки самі не розписалися у воротах суперника. Але це вже було у другій половині. Но після цього підопічні Віталія Паська ще тричі святкували взяття воріт супеника.

Суми-Псел – FC LIKARSKE 1:6 (0:3).

Голи: Ясенок (26) – Гудименко (3), Рудняк (17), Євп’ятьєв (23), Клочко (34), Герко (35), Джафаров (40)

Попередження: Яценко, Ясенок, Мединський (Суми-Псел).

Коментарі закриті.