Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга чемпіонату АФС. Група Б. Анонс матчів третього туру

Сьогодні, 12 грудня, у Палаці студентського спорту СумДУ відбудуться матчі третього туру у групі Б Першої ліги зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини. Цей ігровий день має бути дуже цікавим хоча б через те, що в очних іграх зустрінуться команди, які наразі посідають з першого по четверте місця. Звісно ж, турнірна ситуація після двох зіграних турів ще не може об’єктивно розділити команди на лідерів та аутсайдерів, проте, саме перемоги у суботніх зустрічах можуть дозволити тому чи іншому колективу дещо відірватися від своїх переслідувачів.

12 грудня 2020 року /субота/ Палац студентського спорту СумДУ
15:00 «Автомобіліст» – «Гранум»
Поєдинок старожилів змагань, що проводяться під егідою Асоціації футзалу Сумщини. Обидві команди цілком прогнозовано розпочали новий сезон з впевнених перемог. Що цікаво, і «Автомобіліст», і «Гранум» відвантажили у ворота своїх суперників по 6 м’ячів. Проте, у другому турі раптово щось пішло не так. І якщо поразку «Гранума» від «Елітбуда» ще можна пояснити серйозним для такого рівня складом суперника, то втрата очок «автомобілістами» стала певною мірою сенсаційною. У цьому плані можна лише поаплодувати гравцям «Вальхалли». Можна не сумніватися, що Івченко та Даценко налаштовують своїх підопічних лише на перемогу, але переможець може бути лише один. Хто виявиться сильнішим, побачимо вже ввечері.

16:00 «Forza» – «Елітбуд»
А ось і друга гра, яку ми відносимо до групи центральних. «Forza» зібрала на цей зимовий сезон доволі непоганий склад. Проте розпочала його команда Олександра Бабича доволі неоднозначно. Впевнена перемога у першому турі була чимось цілком очікуваним. Команда на ходу, усе наче йде за планом. Але вже за десять днів трапилася перша невдача. Стало зрозуміло, що у ситуації, коли гра виходить з-під контролю, хлопці починають грати дуже нервово. Ось і цікаво буде побачити, де тут правда. Чи була ця поразка від «Валедіанс-Peroff» просто раптовою прикрістю? Суперник у «Forza»сьогодні буде дуже складний. «Елітбуд» вже після двох турів залишився єдиною командою, яка йде без втрат очок. І якщо перемога з мінімальною різницею у рахунку над «Вальхаллою», відверто кажучи, не вразила, то три очки, здобуті у поєдинку з «Гранумом», стали десь навіть сенсаційними.

17:00 «Локомотив» (Ворожба) – «Олімпік»
Зустріч аутсайдерів групи Б. Одразу ж зауважимо, що наразі це лише тимчасовий статус, бо уся боротьба ще попереду. Тим паче, обидві команди зіграли лише по одній грі. Поразку «Олімпіка» можна пояснити силою суперника. Поступатися з рахунком 2:6 – така собі приємність, але, погодьтеся, краще одного разу програти так, ніж кілька разів по 0:1. «Локомотив», у свою чергу, зазнав не менш прикрої поразки від команди «Суми-Псел». І ось такий результат не може бути хоч трохи обнадійливим для наших дебютантів. Далі суперники простішими точно не будуть. І той же «Олімпік» є яскравим тому підтвердженням.

18:00 «Суми-Псел» – «Валедіанс-Peroff»
І знову зустріч сусідів по турнірній таблиці, хоча сусідство це, варто відзначити, не можна назвати надто логічним. Хоча б через те, у матчах з якими суперниками ці команди здобули свої три очки. Ця логіка виявлення сильнішого є дуже сумнівною, десь навіть притаманною школярам молодших класів, але не констатувати цей факт ми не можемо: «Валедіанс-Peroff» обіграв команду «Forza», якій «Суми-Псел» поступився з рахунком 0:4. Ну а самі номінальні господарі, як ми вже зазначали трохи вище, здобули свою першу перемогу у зустрічі з колективом із Ворожби. Звичайно ж, ми вважаємо фаворитом цього протистояння «Валедіанс-Peroff». Але як знати, можливо, Володимир Саєнко зможе правильно налаштувати своїх підопічних, і вони зможуть здивувати нас знову.

Коментарі закриті.