Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга: анонс матчів вихідних

Відігравши повноцінний 10 тур, командам першої ліги в цей вікенд доведеться зіграти лише дві гри 11-го туру та одну перенесену зустріч 17-го туру.

Не останню роль у такому стані справ зіграла епідемія, та неможливість команди Динамо зіграти свою гру, про що оргкомітет було повідомлено заздалегідь. Нагадаємо, що перша зустріч цього туру вже відбулась на минулому тижні. СумДУ обіграли Спартак 7:2.

11-й тур. 11:00. Гранум – Likarske. Центральна зустріч цього туру. Команда Likarske, на даний час єдиний колектив, який ще не втрачав очок серед усіх ліг Зимового чемпіонату АФС. А ось Гранум відчувши смак перемог повноцінно включився в гонку за нагороди, і має дати гідний бій з поглядом на очки у цій зустрічі. У першому колі сильнішим були гравці Лікарського 4:1.

Прогноз: 4:4.

17-й тур. 12:00. Спартак – Автомобіліст. В утворене «вікно» було вирішено винести гру 17-го туру за згодою команд. Матч реванш для Автомобіліста. Адже минулого тижня Спартак сенсаційно в мінімальному складі обіграв лебединців 6:4. При цьому спартаківці умудрилися в більш повному складі з вагомо програти СумДУ. А ось Автомобіліст минулого туру ледь не відібрав очки у одноосібного лідера турнірки. Тому чи вдасться лебедицям в цій грі взяти реванш стане відомо вже об 12-00.

Прогноз 3:5.

11-й тур. 17:00. Лідер Суми-Псел.   Вже під вечір буде зіграно зустріч між Лідером та командою Суми-Псел. В разі успіху Лідер займе другу сходинку хоча б на тиждень, адже у найближчих переслідувачів будуть ще ігри у запасі. А ось Суми-Псел настроєний рішуче. Здобувши у минулому турі три очки у грі з Гранумом, хлопці намагатимуться і в цій зустрічі поповнити скарбничку залікових балів. У першому колі сильнішим була команда Лідер 7:4.

Прогноз 6:3.

Гра Автомобіліст – Динамо буде зіграна пізніше. Вихідними на цей тур є гравці Елітбуду.

Коментарі закриті.