Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга: анонс матчів 9-го туру

Дев’ятий за ліком і останній тур першого кола у Першій лізі Зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини подарує нам кілька цікавих зустрічей. Про них зараз і поговоримо. Вихідний буде у команди СумДУ.

17:00. Суми-Псел – Автомобіліст. Перша гра буде між командами Суми-Псел та Автомобіліст. Якщо казати про перших, то знаходячись у низу турнірної таблиці команда демонструє напористий та дисциплінований футзал. Підтвердженням цього є минула гра проти Динамо, де Псел брати бодай одне очко. Так і Автомобіліст. Вже нащупав свою гру та потроху набирає очки.

Арбітри: Коваль О., Ожійов К. Хронометрист: Паращенко О.

Прогноз: 4:5.

18:00. Лікарське – Динамо. Центральний поєдинок туру. Багато у цій зустрічі залежить від того на скільки Динамо збере бойовий склад. Адже минулого туру по цій же причині біло-блакитні ледь не поплатились втраченими очками, вирвавши перемогу на останніх секундах у аутсайдера ліги. А ось гравці Лікарського відпочивали і мали час підготуватись до гри.

Арбітри:Ожійов К., Коваль О. Хронометрист: Паращенко О.

Прогноз 4:4

19:00. Спартак – Гранум.   Команди розташовані недалеко одна від одної в турнірній таблиці. Тому ця зустріч матиме досить принциповий характер. Спартак, який переживає процес омолодження буде шукати ключі до воріт доволі зіграного колективу Гранум. До слова минулий тур Спартаківці не грали із-за проблем із захворюваності у суперника, тож подивимось, чи підколені сили допоможуть.

Арбітри: Растроста О., Васильєв Р. Хронометрист: Паращенко О.

Прогноз 3:5.

20:00 Елітбуд – Лідер.  Ще один поєдинок, який заслуговує на статус топового, адже команди ведуть заочну боротьбу за бронзові нагороди, а тут випала можливість в очному поєдинку продемонструвати перевагу. Минулого туру обидва колективи святкували перемоги. Подивимось, кому на цей раз посміхнеться фортуна.

Прогноз 3:2.

Арбітри: Растроста О., Васильєв Р. Хронометрист: Паращенко О.

СумДУ – вихідний.

Коментарі закриті.