Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга: анонс матчів 13-го туру

Черговий за розкладом 13-й тур чекає на гравців та уболівальників Першої ліги Зимового чемпіонату АФС, одразу після ігор Вищої та Суперліги, які до слова, стартують цієї суботи. А в нашому дивізіоні має відбутися 3 зустрічі, адже одну гру вже було зіграно на минулих вихідних – Гранум каменя на камені не залишив від Автомобіліста 6:2.

Першою грою буде зустріч між командами Елітбуд та Гранум. Якщо перші активно беруть участь у гонці за медалями, то Суми-Псел активно намагається позбутися низів турнірної таблиці, адже з кожною грою команда додає, але не вистачає якоїсь дрібнички аби більш плідно поповнювати скриньку набраних очок. А ось Елітбуд на минулому тижні без особливих проблем кваліфікувався до 1/8 фіналу кубку АФС обігравши Вікторію 4:2.

14:00. Елітбуд Суми-Псел .

Арбітри: Ігумнов Д., Ігумнов О. Хронометрист: Курєнсков А.

Прогноз: 5:4.

Наступною зустріччю буде гра між командами, які розташувались на протилежних полюсах турнірної таблиці. Лікарське – команда, яка же не зазнала жодної поразки в Чемпіонаті, що не скажеш про кубкову історію. Підопічним Віталія Паська було не під силу здолати вищолігову команду Сумиобленерго. А ось при провальному старті команда СумДУ провела певні кадрові ротації і почала потроху наздоганяти команди за очками. Ну, якщо підопічним Олександра Шумило вдасться відібрати очки у лідера перегонів, то це, звичайно, буде сенсацією, але не стовідсотковою несподіванкою.

15:00. СумДУ – LIKARSKE.

Арбітри: Лушпа Д., Тюрін О. Хронометрист: Курєнсков А.

Прогноз 2:5.

І заключною грою суботи буде центральна зустріч туру. Лідер, наразі має 19 очок і посідає другу сходинку турнірної таблиці, натомість Динамівці з 18 очками розташувались на 3 сходинці, але у підопічних Олександра Коваленко є 2 гри в запасі. Тому ця зустріч матиме доволі принципове протистояння і може вплинути на кінцеве розташування команд на п’єдесталі пошани. До слова, Лідер минулих вихідних у досить драматичному матчі, у серіїї післяматчевих пенальті переграв друголіговий Перофф.

16:00. Лідер – Динамо.   

Прогноз 3:3.

Арбітри: Тюрін О.,  Лушпа Д. Хронометрист: Курєнсков А.

Коментарі закриті.