Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Група Б. Підсумки 11-го туру

У групі Б Першої ліги зимового чемпіонату АФС відбулися матчі одинадцятого туру. Знову без очок залишився “Локомотив”, якого розгромно здолав “Суми-Псел”. Заради справедливості, зазначимо, що “залізничники” посипалися лише після другого голу, пропущеного у середині другого тайму, а до того на майданчику спостерігалася цілком собі рівна гра. Після безнадійного старту сезону “вовки” вже встигли здобути чотири перемоги, і місце у турнірній таблиці, яке вони наразі посідають, виглядає цілком закономірним.

«Локомотив» (Ворожба) – «Суми-Псел» 0:6 (0:1)

Голи: Пархоменко (11, 40), Соловйов (36, 46), Журба (47), Ямпольський (50)

Попередження: Левченко (32) (“Суми-Псел”)

Нарешті почала приходити в себе й «Forza». Або, як було б правильніше сказати, продовжила. Команда Олександра Бабича пропустила першою (у випадку з голом, швидше за все, зіграв свою роль певний ефект неочікуваності), але ще до перерви зняла практично усі питання щодо переможця. Ну а «Валедіанс-Peroff» продовжує лихоманити. Після двох перемог на старті сезону у хлопців була лише одна нічия у зустрічі з “Локомотивом”. З таким станом справ потрібно щось терміново вирішувати.

«Валедіанс-Peroff» — «Forza» 1:4 (1:3)

Голи: Рева (15) – Аль Джумайлі (19), Дрижов (24), Маруна (25), Щербак (30)

Для “Елітбуду” дві гри поспіль з максимально серйозними суперниками стали надто складним випробуванням. Якщо учора “будівельники” віддали усі сили заради перемоги над “Олімпіком”, і, відверто кажучи, до останнього не неї претендували, то на поєдинок з “Гранумом” їх просто не вистачило. Хто знає, як би розвивалися події на майданчику, якби не прикрий автогол досвідченого Сергія Ткаченка, який сплутав номінальним господарям усі карти. Ну а далі вже “Гранум” спіймав кураж. У багатьох іграх цього сезону у команди Олександра Даценка усе складалося не так, як хотілося б. Іноді сніжківцям не вдавалося реалізувати суттєву ігрову, або навіть втримати гольову перевагу. Сьогодні ж хлопці візуально легко обігрували, влучали у порожні ворота та втікали в контратаки. Після цієї перемоги “Гранум” вийшов на третє місце, але основна боротьба буде попереду, і “Елітбуд” її, повірте, ще не припинив.

«Елітбуд» — «Гранум» 1:8 (0:2)

Голи: Ткаченко (7, аг), Щербина (48) – Бакляк (20), Пугач (28, 45), Краснянський (30, 37), Іващенко (31), Лютов (42)

Ну а у заключній грі групи Б “Автомобіліст” узяв реванш за прикру нічию у матчі першого кола у “Вальхалли”. Основні події звітної зустрічі відбулися вже під її завісу. І хто знає, чи вдалося б лебединцям вийти уперед, якби не подарунок від воротаря суперників, який невдало ввів м’яч у гру. Ну а далі вже гравці “Вальхалли” були вимушені бігти відіграватися, чим у підсумку і скористався їх суперник. Спочатку Свістюла продавив свого більш фактурного суперника, заробив на собі відкладений фол, але не зупинився і довів справу до кінці – 0:2. Ну а трохи згодом “жовто-синіх” добив новачок “Автомобіліста” Нікіта Воронцов. Варто віддати належне футзалістам “Вальхалли”, які забили м’яч престижу, але рятувати гру було вже пізно.

«Вальхалла» — «Автомобіліст» 1:3 (0:0)

Голи: Жук (47) – Пустогвар (37), Свістюла (40), Воронцов (45)

Попередження: Потапов (16), Калініченко (24) – Маковський (40)

Коментарі закриті.