Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Група Б. Анонс матчів 13-го туру

У неділю, 21 лютого, у групі Б Першої ліги зимового чемпіонату АФС відбудуться матчі тринадцятого туру. Одразу ж відзначимо, що на цей день заплановано не повну програму туру, а три гри з чотирьох. Ну а матч «Автомобіліст» – «Forza» відбудеться дещо пізніше.

21 лютого 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

17:00 «Локомотив» – «Валедіанс-Peroff»

У першому матчі дня у цій підгрупі зустрінуться її головні аутсайдери на цей момент. Обом колективам просто життєво необхідна перемога у цій грі, адже простішого суперника у лізі просто немає. Але усі ми прекрасно розуміємо, що одразу дві команди здобути перемогу не можуть. Якась зі сторін має зробити для досягнення необхідного результату більше, ніж її суперник. До речі, «Локомотив» здобув свій поки єдиний заліковий бал якраз у поєдинку проти «Валедіанс-Peroff» у першому колі. Тоді усе завершилося доволі результативною нічиєю – 3:3. Суто теоретично, фаворитом цього протистояння має бути «Валедіанс-Peroff», але не треба забувати, що команді Леоніда Сеня доведеться провести дві гри за два дні (у суботу «Валедіанс-Peroff» грає матч Кубку АФС), і ось тут важко передбачити, як це позначиться на фізичному стані хлопців.

18:00 «Вальхалла» – «Олімпік»

Враховуючи те, що «Автомобіліст» завтра не зіграє, «Олімпік» матиме дуже гарну нагоду для того, аби нарешті очолити турнірну таблицю групи Б. Суперником Берестка та компанії буде твердий середняк ліги, який, тим не менш, жодному супернику впродовж сезону не дарував очки просто так. З «Автомобілістом» та «Елітбудом», наприклад, команді Дениса Лупача вдалося зіграти внічию, а «Олімпіку» у першій грі вона поступилася лише з рахунком 1:2. Враховуючи те, що «Вальхалла» зіграла на один матч менше, ніж її прямі конкуренти, їй цілком до снаги найближчим часом трохи покращити своє турнірне становище. Але для цього, зрозуміло, потрібно набирати очки. Як би там не було, кращі шанси на перемогу, суто теоретично, має саме «Олімпік», але легкої прогулянки у одного з лідерів чемпіонату точно не вийде.

19:00 «Елітбуд» – «Суми-Псел»

За нинішніх обставин саме ця зустріч носитиме статус центральної у тринадцятому турі. У першому колі «Суми-Псел» поступився «Елітбуду» фактично без варіантів. Але той і нинішній «Суми-Псел» – це, якщо можна так сказати, дві різні по своїй суті команди. Зараз для того, щоб обіграти «вовків», будь-якому супернику треба добряче постаратися. І «Елітбуд» у цьому плані не є виключенням. Але вибору у «будівельників» просто немає. Знизу їх добряче підтискає «Гранум», та й «Автомобіліст» з «Олімпіком» далеко відпускати не можна. Тому, якими б не були обставини, треба грати лише на перемогу. У суботу номінальні господарі вибили з розіграшу Кубку АФС не кого-небудь, а грізне «Динамо»! З одного боку, цей факт має додати гравцям позитивних емоцій, але ж і сил для здобуття перемоги вони витратили чимало.

Коментарі закриті.