Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Група Б. Анонс 15-го туру

Команди групи Б Першої ліги зимового чемпіонату АФС цієї неділі зіграють матчі п’ятнадцятого туру. До фінішу залишилося провести усього чотири ігрових дні, і нам здається, що не треба зайвий раз пояснювати, наскільки зараз загострюється інтрига у боротьбі буквально за кожне місце у турнірній таблиці. Цікаво, що у цьому турі між собою будуть зустрічатися команди з різних частин тієї самої таблиці, а тому у кожній парі можна визначити потенційного фаворита. Інша справа, що сам по собі статус фаворита ще нічого не гарантує.

07 березня 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
14:00 «Forza» – «Олімпік»
Календарю «Forza» на цьому етапі сезону просто не позаздриш. Після зустрічей з «Елітбудом» та «Автомобілістом» команді Олександра Бабича доведеться зіграти ще й з «Олімпіком». І як тут набирати очки, якщо суперники мають такі амбіції та ведуть боротьбу за медалі? Зараз складність задачі посилиться ще й тим, що «Олімпік» вийде на гру точно не у доброму гуморі. Причиною тому є поразка від «Гранума», якої номінальні гості зазнали тиждень тому. Наразі саме «Олімпік» продовжує бути головним конкурентом «Автомобіліста» у боротьбі за чемпіонство, але становище цієї команди зараз трохи погіршилося. Також зазначимо, що господарям не зможе допомогти Валерій Пятаченко, який отримав триматчеву дискваліфікацію за вилучення у поєдинку з «Автомобілістом».

15:00 «Локомотив» – «Елітбуд»
«Елітбуд» продовжує йти у групі лідерів групи Б і, відповідно, претендувати на медалі. Але тут є один нюанс. У сімнадцятому турі ця команда буде вихідною, а у шістнадцятому та вісімнадцятому їй доведеться зіграти з «Автомобілістом» та «Олімпіком» відповідно. Як з таким графіком набрати достатню для призового місця кількість очок, важко навіть подумати. Але це вже буде трохи пізніше. Зараз куди більш актуальним є питання перемоги у тій грі, у якій інший результат не можна навіть розглядати. Так, «Локомотив» зараз почав створювати проблеми практично усім суперникам, і, що найголовніше, команда із Ворожби почала набирати очки, але «Елітбуд» це не має обходити. Також варто констатувати, що у випадку перемоги номінальні господарі матимуть шанс покинути останню сходинку турнірної таблиці. Але усі ми розуміємо, що шанси здобути перемогу над «будівельниками» у «залізничників» насправді мізерні.

16:00 «Автомобіліст» – «Валедіанс-Peroff»
Не набагато більше шансів на успіх матиме й «Валедіанс-Peroff» у поєдинку з «Автомобілістом». Лебединці очолюють турнірну таблицю, а тому й діяти можуть з позиції лідера. Логіка тут максимально проста: якщо виграти усі свої матчі, то й наздогнати їх вже ніхто не зможе. Враховуючи те, що останній тур «Автомобіліст» пропускатиме, таких матчів залишилося всього три. Так що розраховувати на якісь подарунки з боку суперника підопічним Сеня особливо не варто. Можна, звісно, самим зробити усе можливе для того, щоб суперник помилився, але й це, як ви розумієте, буде дуже непросто. У першому колі «Валедіанс-Peroff» зіграли доволі непогано, поступившись такому серйозному супернику з рахунком 0:2. До того ж, другий м‘яч було пропущено вже на останній хвилині гри. Хто знає, можливо гостям й цього разу вдасться максимально зберегти інтригу у матчі?

17:00 «Гранум» – «Вальхалла»
«Гранум» та «Вальхалла» підходять до очної зустрічі у полярно протилежному настрої. «Гранум» святкував перемогу над «Олімпіком» і тепер, зрозуміло, прагнутиме розвинути успіх. Ну а гравців «Вальхалли» навряд порадувала нічия у грі проти «Локомотива». Після згаданої перемоги команда Олександра Даценка по-справжньому повернулася у боротьбу за медалі. Так, потрібно очікувати на невдачі суперників, але задача виходу на третє або навіть на друге місце виглядає цілком вирішуваною. Тим паче, календар саме у сніжківців виглядає дуже непоганим. «Вальхалла» цілком може вийти на п’яте місце,адже календар матчів у хлопців теж цілком прийнятний, та ще буде й очна зустріч з командою «Суми-Псел». Але є версія, що набирати очки підопічні Дениса Лупача почнуть лише з наступного тижня.

Коментарі закриті.