Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Анонс матчів сьомого туру

У день Різдва східного обряду в Спорткомплексі СДПУ відбудеться 7й тур Першої ліги Зимового чемпіонату АФС. Цього разу відпочиватимуть футзалісти Лідера.

25 грудня 2021 року /субота/ Спорткомплекс ІФК СДПУ

13:30. СумДУ – Гранум. Одразу після завершення матчів Вищої ліги на майданчику СДПУ у боротьбу вступлять футболісти СумДУ та Грануму. У разі перемоги, підопічні Олександра Даценка будуть ділити 3-тю сходинку разом із Лідером та Елітбудом (у разі перемоги останніх). А ось команда класичного вишу поділяє останню сходинку з командою Суми-Псел, і у разі наявності бойового складу та успішно проведеного матчу підопічні Шумило почнуть вибиратися з дна турнірки.

Арбітри: Ожійов К., Коваль О. Хронометрист: Курєнсков А.
Прогноз: 2:4

14:30. Елітбуд – Автомобіліст. Команди наразі знаходяться в середині рейтингу учасників Пешої ліги. Так, по потенціалу Елітбуд виглядає престижніше за свого опонента, і як ми вже зазначали, у разі успіху у цій зустрічі «будівельники» увійдуть у «бронзову» зону. При цьому тренер Автомобіліста потроху вимальовує картину гри своїх підопічних. Також Лебединці мали час на відпочинок, адже команда пропускала минулий тур.

Арбітри: Коваль О., Ожійов К. Хронометрист: Курєнсков А.
Прогноз: 2:2

15:30. Спартак – Динамо. Класичне дербі Динамо та Спартака. Спартак нарешті почав набирати очки і має наметі щонайменше закріпитись в середині турнірної таблиці. Натомість Динамо вважається одним із фаворитів ліги і займає другу сходинку. Команди вже зустрічались між собою позаминулого сезону. Обидва колективи набрали по 15 очок у Вищій лізі, і за рахунок кращої статистики очних зустрічей Спартак обійшов Динамо. Тоді команди зіграли між собою 9:3 та 4:9 відповідно.

Арбітри: Тюрін О. , Лушпа Д. Хронометрист: Курєнсков А.
Прогноз: 3:5.

16:30. Суми-Псел – Likarske. Даний матч, на нашу думку можна вважати центральним у цьому турі, не дивлячись на те, що команди розташовані у різних частинах турнірної таблиці. Гравці Лікарського ще жодного разу не втрачали очки, а ось Суми-Псел минулого туру святкував першу перемогу. Тому по накалу та по градусу напруження цей поєдинок має бути дуже цікавим, адже обидві команди грають в досить дисциплінований футзал.

Арбітри: Лушпа Д., Тюрін О. Хронометрист: Курєнсков А.
Прогноз: 1:4.

Лідер – вихідний.

Коментарі закриті.