Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Анонс матчів одинадцятого туру у групі Б

Одразу по завершенню матчів Другої ліги на майданчику Інституту фізкультури СДПУ розпочнуться баталії групи Б Першої ліги зимового чемпіонату АФС. Тут цього дня будуть зіграні матчі одинадцятого туру.

07 лютого 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

13:00 «Локомотив» (Ворожба) – «Суми-Псел»
У першому матчі туру зустрінуться команди, які, за дивним збігом обставин, у своїх попередніх матчах зазнали поразки від одного й того ж суперника – «Forza». «Суми-Псел» останнім часом наче й почав усіх дивувати (чого тільки вартують перемоги над «Олімпіком» та «Гранумом»!), але з колективом Олександра Бабича якось не склалося. Тим не менш, зараз у «вовків» буде чудова нагода, щоб закріпитися у середині турнірної таблиці. «Локомотив» поступово знаходить свою гру, дає опір майже будь-якому супернику, але з набором очок поки усе йде не так, як хотілося б. Наразі «залізничники» посідають останню сходинку з усього одним заліковим пунктом у своєму активі. Але, порівняно із суперниками, у них ще є гра у запасі.

14:00 «Валедіанс-Peroff» – «Forza»
Нарешті трохи оговталася «Forza», яка на початку сезону за потенціалом вважалася якщо не претендентом на медалі, то хоча б твердою командою верхньої частини турнірної таблиці. У протистоянні з сусідами по цій самій таблиці номінальні господарі наче виглядають потенційними фаворитами, але тут одразу ж пригадується зустріч цих суперників у матчі першого кола, у якому «Валедіанс-Peroff» здобув перемогу з рахунком 4:3. Словом, перемога у недільній зустрічі надзвичайно необхідна обом командам, і, як мінімум, одна з них точно залишиться засмученою. У гіршому випадку, ні з чим залишаться обидві сторони, адже нічия їм зараз абсолютно ні до чого.

15:00 «Елітбуд» – «Гранум»
«Елітбуд» буде вимушений зіграти другий матч за два дні. Ще у суботу «будівельники» зазнали поразки у драматичному перенесеному поєдинку дев’ятого туру з «Олімпіком», а вже у неділю на них очікує випробування «Гранумом». Сніжківці у цьому сезоні схожі на малюка, що катається на гойдалках. Після вдалої гри і, здавалось би, стабілізації турнірної ситуації, зазвичай одразу слідує якась сенсаційна невдача. Ну хіба хтось міг спрогнозувати, що підопічні Олександра Даценка не зможуть обіграти «Суми-Псел»? Незважаючи на усі нюанси, обидві команди продовжують боротьбу не просто за топ-трійку, а навіть за перше місце. І ситуація у цих турнірних перегонах буде стрімко змінюватися від туру до туру. Якщо вже згадувати зустріч цих суперників у першому колі, то тоді цілком впевнену та закономірну перемогу здобув саме «Елітбуд» (4:1). А от кому більше пощастить цього разу, спрогнозувати не візьмемося.

16:00 «Вальхалла» – «Автомобіліст»
Нічия у зустрічі цих суперників у рамках другого туру стала справжньою сенсацією. Тоді теперішнім номінальним господарям вдалося відігратися ближче до завершення зустрічі, але кого це хвилює, якщо у підсумковому протоколі значився рахунок 1:1? Якщо від окремих команд ми очікували більшого, то «Вальхалла», відверто кажучи, навіть перевершує наші сподівання. Команда більш-менш надійно закріпилася на самісінькому «екваторі» турнірної таблиці, що вже можна вважати непоганим результатом для дебютного сезону. Ну а як буде далі, побачимо. «Автомобіліст», у свою чергу, наче й продовжує бути лідером, але на класі обігрувати абсолютно всіх суперників поки не вдається. Минулого тижня, наприклад, стався збій у матчі проти «Олімпіка». Чомусь є переконання, що реванш за ту прикру нічию лебединці усе ж візьмуть, але цього разу на суперника треба налаштовуватися з максимальною відповідальністю.

Коментарі закриті.