Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Анонс матчів 8-го туру

Перший тур в новому році та восьмий у Першій лізі зимового чемпіонату АФС стартує цієї суботи, одразу після матчів Вищої ліги. Даний тур пропускаюсь гравці команди Лікарського. Також відпочивати будуть гравці Автомобілісту та Спартака. Їх зустріч перенесена.

15:30. Динамо – Суми-Псел. Відкривати восьмий тур будуть Динамо та Суми-Псел. Ця зустріч дає можливість першим наздогнати Лікарське на вершині турнірної таблиці, і на це є дуже великі шанси. Адже хоч і Суми-Псел досить дисциплінована команда, Динамо набагато досвідченіше.

Арбітри: Тюрін О., Фісенко А. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз: 5:2. 16:30.

Лідер – СумДУ. Наступна зустріч буде між командами Лідер та СумДУ. Лідер вважається одним із фаворитів розіграшу, тому має без особливих проблем обіграти політехніків. СумДУ хоч і займає останнє місце в заліковій таблиці, має бажання трохи поправити своє турнірне становище.

Арбітри: Ожійов К., Тюрін О. Хронометрист: Курєнсков А.

Прогноз: 4:1

17:30. Гранум – Елітбуд. Остання гра цього ігрового дня, і центральна зустріч туру. На даний момент команди займають 4 і 5 місця у турнірній таблиці. Тому по накалу і непоступливості матч має бути досить гарячим. В минулому році команди виступали в одній групі першої ліги і фінішували з однаковою кількість балів, по 31. А ось у особистих зустрічах перевага за Гранумом. Перемога 8:1 проти перемоги Елітбуду 4:1.

Арбітри: Фісенко А., Ожійов К. Хронометрист: Курєнсков А.

Прогноз: 4:4.

Автомобіліст – Спартак. Дана зустріч перенесена на біль пізній час. До комітету проведення змагань надійшов лист з проханням перенести цю зустріч, у зв’язку із масовим захворюванням гравців команди Автомобіліст. А сама гра буде дуже цікавою, адже Автомобіліст і Спартак синхронно, не досить вдало розпочали свій турнірний шлях. Але після кількох турів команди розпочали набирати залікові бали. Тому, як закінчиться цей двобій ми, маємо надію, дізнаємось найближчим часом.

Прогноз: 3:2.

Likarske – вихідний.

Коментарі закриті.