Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга АФС. Анонс матчів 5 лютого

Все менше і менше часу залишається до завершення чемпіонату АФС у Першій лізі. Тому з кожним туром інтрига в боротьбі за медалі ще більше закручується. Якщо на вершині турнірної таблиці фаворит перегонів не змінний, то нижче команди міняються місцями ледь не кожного вікенду. 12-ий тур запланований на цю суботу, 5 січня. Цих вихідних мали відпочивати гравці “Автомобіліста”, але до комітету проведення змагань надійшов лист від команди “Динамо” з проханням перенести гру проти “Гранума” на більш пізній термін, у зв’язку з участю “біло-блактних” у ветеранських змаганнях Всеукраїнського рівня. Тому замість цієї гри буде зіграна зустріч наступного туру “Гранум” – “Автомобіліст”.

Відкриватимуть футзальні вихідні та програму 12-го туру команди-аутсайдери “Суми-Псел” та “СумДУ”. У обох колективів по 6 очок. Але, на відміну від початку розіграшу турніру, команди почали помітно додавати у якості гри, створюючи кожному супернику проблеми. У першому колі перемогу святкували футзалісти “Псла” з рахунком 8:2. Чи вдасться СумДУ взяти реванш, ми дізнаємось в суботу о 10:00.

12-й тур. 10:00. “Суми-Псел” – “СумДУ”.
Арбітри:
Тюрін О., Лупач Д. Хронометрист: Новіков М.
Прогноз: 4:4.

“Елітбуд” щосили вмикається в боротьбу за медалі. На цих вихідних команда гратиме проти “Спартака”. Як ми вже зазначали, наразі команда Владислава Бєлоконя переживає зміну поколінь, тому графік виступів досить амплітудний. Мінусом є те, що Андрій Нелін, багаторічний лідер команди, розпочав збори з командою по футболу, тому його участь у кожній грі під великим питанням. Тому “Елітбуд” з низкою досвідчених виконавців намагатиметься взяти 3 очки у цьому двобої. У першому колі команди сильнішого не виявили, розписавши мирову 2:2.

12-й тур. 11:00. “Спартак” – “Елітбуд”.
Арбітри:
Лупач Д., Ігумнов Д. Хронометрист: Новіков М.
Прогноз: 2:5.

Зустріч за 6 очок. Наразі команди “Гранум” та “Автомобіліст” – сусіди по турнірній таблиці на 5-й та 6-й сходинках відповідно з різницею 2 очки. Тому ця зустріч несе досить принциповий характер. Обидві команди вже вирівняли свою гру, на відміну від початку турніру. “Грануму” минулого туру вдалося відібрати очки у фаворита перегонів – “Лікарського”. Натомість “Автомобіліст”, хоч і пропускав тур, серед минулого тижня каменя на камені не залишив від “Спартака”. А ось у першому колі команди розписали бойову нічию 4:4.

13-й тур. 12:00. “Гранум” – “Автомобіліст”.
Арбітри:
Ігумнов Д., Лупач Д. Хронометрист: Новіков М.
Прогноз: 5:4.

Майже кожну зустріч за участю цих команд можна називати центральною. “Лідер”, який минулого туру, не без проблем обігравши “Суми-Псел”, піднявся на 2 сходинку турнірної таблиці, намагатиметься там закріпитись. Зробити це буде важно, адже минулого туру червону картку отримав один із лідерів колективу Сергій Руденко. А ось команда “Лікарське”, яка минулого туру вперше у сезоні втратила очки, зігравши внічию, намагатиметься повернутися на колію перемог.

12-й тур. 14:00 “Лікарське” – “Лідер”.
Арбітри:
Савєльєв А., Лушпа Д. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз: 3:1.

Коментарі закриті.