Асоціація футзалу Сумщини

Передсезонний турнір: “Суми” та “Compservice” стартували з перемог

В четвер стартував передсезонний турнір Асоціації футзалу Сумщини. Як ми повідомляли раніше, взяти участь висловили бажання 4 команди: Чемпіони літнього турніру Технологія та Сервіс Люкс, Compservie та представник вищого українського дивізіону АФФК «Суми», які вирішили заповнити паузу в Екстра лізі.

Відкривали турнір Технологія та Суми. Не дивлячись на те, що останні розглядали цей турнір як можливість максимально задіяти гравців, які мають не достатню кількість ігрового часу, підопічні Івана Скіцка не мали особливих проблем. Ще у першому таймі рахунок був 3:0 на користь «городян». Після перерви Суми ще двічі відзначились, здобувши першу перемогу на турнірі.

Технологія – АФФК «Суми» 0:5 (0:3).
Голи: Есаргіні (2), Зеленський (8), Ігумнов (11), Кефа (31,40).
Попередження: Сметаненко.

Наступною грою було принципове дербі між командами Сервіс Люкс та Compservice. Не дивлячись на перевагу по класу виконавців у «перевізників», перший тайм був все ж за комп’ютерниками 2:0. А ось другий тайм дав можливість командам по справжньому насолодитись фут залом. Після третього пропущеного голу Сервіс Люкс зумів почати забивати і зумів відновити «статус кво», але не надовго комп’ютерники за лічені хвилини знову вийшли уперед і зуміли утримати переможний рахунок до кінця.

Сервіс Люкс – Compservice 3:4 (0:2).
Голи: Супрун (35), Новіков (41), Таранчеко (46) – Король (6), Ясько (12, 46), Міщенко (31).

Коментарі закриті.