Асоціація футзалу Сумщини

Parimatch Кубок України. «Технологія-Агросвіт» (Суми) – «Геологія» (Кременчук). Анонс матчу

Вже найближчої суботи сумська об’єднана команда «Технологія-Агросвіт» зіграє на майданчику Палацу студентського спорту СумДУ матч-відповідь другого попереднього етапу Parimatch Кубка України проти кременчуцької «Геології».

20 листопада 2021 року /субота/ Палац студентського спорту СумДУ

14:00 «Технологія-Агросвіт» (Суми) – «Геологія» (Кременчук)

Перша зустріч цих суперників виявилася ну дуже цікавою та багатою на події. Тоді ще в середині першого тайму, коли гості повели у рахунку з різницею у три м’ячі, здавалося, що повторний матч перетвориться на просту формальність. А потім був холодний душ для нашої команди у вигляді чотирьох пропущених голів, після якого вона була змушена відіграватися. На щастя, у «біло-синіх» вистачило майстерності та вольових якостей для того, щоб не лише зрівняти рахунок, але й увезти з Кременчука перемогу, нехай і мінімальну.

Як оцінювати співвідношення сил у цій парі напередодні другого матчу? З одного боку, перемога, здобута на виїзді – це завжди добре. Тим паче, гравці та місцеві футзальні експерти відзначали, наскільки непросто сумським командам даються ігри саме у Кременчуці. Це історичний факт, якому важко заперечити. На паркеті сумського манежу місцева команда точно буде мати перевагу. З іншого боку, допускати бодай мінімальну розслабленість категорично не можна! Гра на виїзді чітко показала, як можна ледь не втратити все за якихось десять хвилин. Рахунок 4:5 чітко вказує на те, що з цим суперником потрібно рахуватися. Як, власне, і з будь-яким іншим.

Окрему увагу закцентуємо на поверненні до Сум Олександра Нагернюка. Тепер вже у статусі опонента. Свого часу цей футзаліст, навчаючись в університеті, встиг пограти за «СумДУ» та «Food Centre» у різних їх варіаціях (у тому числі, що символічно, за «Агросвіт-Food Centre-СумДУ- 2»). До речі, у першому матчі Олександр відзначився одним голом.

Протокольні дані першого матчу:

«Геологія» (Кременчук) — «Технологія-Агросвіт» (Суми) 4:5 (2:3)

Голи: Юрченко (14, 22), Аліфанов (18), Нагернюк (24) — Петраков (5), Сорока (8), Острога (11, 29), Мороз (28)

Попередження: Аліфанов (28) — Острога (26)

На 38-ій хвилині Руслан Острога не реалізував дабл-пенальті

Коментарі закриті.