Асоціація футзалу Сумщини

Parimatch Кубок України. “Технологія-Агросвіт” йде далі, а “Рятувальник” припиняє боротьбу

Сьогодні представники Сумщини зіграли матчі-відповіді другого попереднього етапу Parimatch Кубка України з футзалу.  «Технологія-Агросвіт», повівши у рахунку вже на стартових секундах поєдинку, здобула переконливу перемогу над «Геологією» з Кременчука. Так, рахунок першого тайму не був аж надто заспокійливим, але загалом господарі майданчика ні на секунду не дали засумніватися у своїй перевазі над суперником, яка у підсумку знайшла своє красномовне відображення у фінальному рахунку на табло. «Дублями» у складі сумської об’єднаної команди відзначилися Максим Мисловський та Євген Петраков, а Євген Мороз, Костянтин Сорока та Роман Прощенко занесли до свого активу по одному забитому м’ячу. У складі «Геології», як і у першій грі, один гол на свій рахунок записав Олександр Нагернюк.

У третьому попередньому етапі Кубка України «Техлологія-Агросвіт» зустрінеться з лідером Східної зони Першої ліги – столичним клубом «SkyUp», який на другому етапі впевнено пройшов дублерів львівської «Енергії». Базові дати проведення матчів третього попереднього раунду: 4-5 грудня та 18-19 грудня 2021 року.

«Технологія-Агросвіт» (Суми) – «Геологія» (Кременчук) 7:3 (3:2)

Голи: Мороз (1), Мисловський (10, 37), Сорока (18), Петраков (22, 29), Прощенко (31) – Лавський (7), Ботвинко (9), Нагернюк (36)

Попередження: Костиренко (20), Лавський (32) (обидва – «Геологія»)

На відміну від «Технології-Агросвіт», для роменського «Рятувальника» кубковий шлях цього сезону вже можна вважати завершеним. Після домашньої поразки з рахунком 1:3 підопічним Ігоря Салівона потрібно було прикласти просто неймовірних зусиль для того, щоб виправити ситуацію. Швидкий гол у виконанні Дмитра Баранника, який нарешті повернувся до складу команди, подарував надію на можливий щасливий кінець. Та у подальшому складалося таке враження, що «BudmonsteR» тримає гру під своїм контролем. Як мінімум, починаючи з 8 хвилини, коли рахунок було зрівняно, кияни вже більше не дозволили «Рятувальнику» знову вийти уперед. Спроби щось змінити за рахунок підключення п’ятого польового на останніх хвилинах гри ні до чого більшого, ніж до обміну голами не призвели. Що цікаво, обидва взяття воріт було записано на гравця киян Максима Алєксюка. Спочатку він вразив порожні ворота «Рятувальника», а вже в одній з наступних атак зрізав м’яч у сітку власних воріт після потужного прострілу від Антона Кончакова.

Тож, 4:4 – «BudmonsteR» виходить до наступного раунду Кубка України. Ну а «Рятувальнику» тепер можна зосередитися на виступах у Першій лізі національного чемпіонату.

 «BudmonsteR» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) 4:4 (2:2)

Голи: Хижняк (8, 25), Химяк (12), Алєксюк (39, 40 аг) – Баранник (2, 30), Радченко Владислав (17)

Коментарі закриті.