Асоціація футзалу Сумщини

“Оріон”, “Прокуратура” та “Елітбуд” із перемог стартували у чемпіонаті АФС

Відкривали програму понеділка представники групи «А» Оріон та Ярославна. Початок гри Ярославна може віднести собі в актив, але ініціатива не вилилась у результат. Натомість футболісти Оріону скориставшись помилкою Ярославни, вийшли уперед, реалізувавши небезпечний штрафний удар. Після голу гра вирівнялась і другий тайм пройшов за рівної боротьби, але, на жаль, без забитих голів.

Оріон – Ярославна 1:0 (1:0).

Голи: Сусік К. (13)

Попередження: Авраменко – Малик.

Наступною грою була зустріч команд, які між собою ще жодного разу не зустрічались. А мова йде про колектив Ніка та Прокуратура. Незнайомство колективів між собою вилилось і на малюнок гри, бо аж до 22 хвилини команди грали майже без гострих моментів. А починаючи з 23 хвилини команди провели ударну двохвилинну, забивши: Прокуратура два м`ячі, Ніка – один. Після перерви команди обмінялись голами, чим і зафіксували кінцевий результат.

Ніка – Прокуратура  2:3 (1:2).

Голи: Скітейкін О. (22), Рогачов С.(32) – Глядчишин О. (22), Дубровий А. (23),  Бондаренко С.(47).

Попередження: Бойко – Дронов.

Останньою зустріччю була дуель між колективами Елітбуд та Вальхалла. З самого початку команди задали досить високий темп, який протримався до кінця гри. Рахунок першими відкрили «будівельники» вже в дебюті зустрічі. До перерви Елітбуд подвоїв перевагу. А ось після відпочинку гравці Вальхалли потроху почали пернімати ініціативу, взнаки далась молода кров «скандинавів». І на початку тайму вдалось скоротити відставання в один м’яч. Але це все, на що спромоглись гравці Вальхалли. Не дивлячись на високий градус боротьби, команди досить рідко порушували правилами, про що свідчить лише 5 фолів на двох за всю гру.

Елітбуд – Вальхалла 2:1 (2:0).

Голи: Акімов Р. (3), Єрьоменко (22) – Семенюта (32).

Попередження: Єрьоменко, Мусієнко (Елітбуд).

Коментарі закриті.