Асоціація футзалу Сумщини

Олександр Сметаненко: “Виклик у збірну – відмінна мотивація для подальшого розвитку”

Пресслужба АФФК “Суми” з нагоди виклику універсалу команди Олександра Сметаненка у юнацьку збірну України зібрала бліц-коментарі самого футзаліста, головного тренера клубу Івана Скіцка, президента сумської команди Ігора Черненка та наставника молодіжної команди Віталія Одєгова.

Олександр Сметаненко: “Звісно, завжди приємо отримувати виклики у збірну. Зараз для мене це відмінна мотивація для подальшого розвитку. Буду намагатися йти далі та розвиватися. Раніше я більше часу приділяв футболу, а у футзал грав лише у зимовий період. Зараз думки пов’язані уже більше з футзалом”.

Віталій Одєгов: “Наш тренерський штаб завжди намагається тримати контакт із тренерами команд, які грають у всеукраїнських турнірах. Що стосується Сметаненка, то я бачив його у грі, потім спілкувався з Іваном Скіцком, і він підтвердив, що Олександр – дуже старанний гравець з великим потенціалом. Маю надію, що його сильні якості допоможуть збірним різного віку та клубу”.

Іван Скіцко: “Усім приємно, коли твоїх гравців викликають у збірні. Сметаненко лише три місяці повноцінно займається футзалом, але уже робить успіхи. Так, він мало грав у першій частині чемпіонату, але завжди виправдовував свій вихід на майданчик. Маю надію, що це лише перша ластівка із Сум, далі наших гравців будуть ще частіше викликати у збірні. У Олександра дуже сильна психологія гравця, якщо він і надалі буде так працювати, то зможе досягти висот у спорті”.

Ігор Черненко: “Виклик Сметаненка у юнацьку збірну зайвий раз говорить, що наш клуб обрав правильну стратегію розвитку – розвивати місцеву, сумську молодь. Давно уже гравців із Сум не викликали у збірну, і усім у команді приємно, що Олександр спробує свої сили у юнацькій збірній. Бажаю йому, щоб цей виклик став першим кроком у повноцінному становленні футзаліста-професіонала”.

Нагадаємо, навчально-тренувальний збір пройде з 25 по 29 жовтня у Броварах.

Коментарі закриті.