Асоціація футзалу Сумщини

Огляд матчів розіграшу Кубка Сумської області з футзалу.

Другий ігровий день – матчі ¼ фіналу розіграшу кубку Сумської області АФС розпочався  «правовим» дербі. Старожилу асоціації «Lex-VSK» протистояв давно знайомий «Гранум», який тепер виступає під назвою «Феміда-Гранум». Вже на 3-й хвилині зусиллями Євгена Сайка « прокурори» повели в рахунку. Після цього номінальні гості – «Феміда-Гранум» залишилась у меншості. Трофименко з інтервалом у 5 хвилин заробив два гірчичника.  «Lex-VSK» без проблем реалізував командну більшість зусиллями Артема Атаманюка. Другий тайм пройшов під акомпанемент «Lex-VSK». Володимир Торба, без особливих зусиль оформлює хет-трик. На що «Феміда-Гранум» відповідає голом престижу від Чуйка Антона.

«Lex-VSK» – « Феміда-Гранум» 5 – 1

Голи: Сайко (3), Атаманюк (14), Торба (23,25,30) – Чуйко (27).

Попередження: Атаманюк, Танчик – Голибін, Трофименко.

Вилучення: Трофименко (друге попередження).

У другій зустрічі об’єднана команда «Агросвіт- Food Centre-СумДУ- 2» зустрічалася з молодою командою з досвідченими гравцями «Star Peppers». Початок гри проходив за рівної боротьби за невеличкою перевагою  «Агросвіт – Food-Centre – СумДУ – 2».  Серед моментів можно виділити вибіг на ворота Нагернюка, але м’яч викотився за межі поля швидше, ніж його наздогнав Олександр та потужний, але трішки не точний, удар Ігумнова. Вважаю за потрібне виділити джентльменську гру від обох команд, адже перший фол був зафіксований аж на 15 хвилині. Розіграш штрафного який і призвів до голу – дальню  штангу замкнув Карацюба. 0-1 і команди ідуть на перерву за мінімальної переваги «перців». Другий тайм. Перший фол у «Star Peppers». Розіграш штрафного. Гол. Саме так Вєлієв відновлює статус-кво. Вже в середині тайму команди увімкнули вищі швидкості і раз за разом небезпека була то у воріт Нюкала – то Кириленка. Друга частина другого тайму пройшла за перевагою «аграріїв» що і вилилось у забитий м’яч. Після прострілу Дмитра Ігумнова Літній переправив шкіряного у ворота. На останню хвилину «Перці» почали розігрувати «п’ятого», але безрезультатно.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ- 2 – Star Peppers 2-1

Голи: Вєлієв (20), Літній (30) – Карацюба (15).

В самому дебюті третього чвертьфіналу між Спартаком та Технологією вже було відкрито рахунок. Після помилки голкіпера Технології відзначився Без’язичний Костянтин. Але «технологи» відразу вирівняли положення. Влучним ударом із-за штрафної, на третій, хвилині відзначився Олександр  Стрибак. Через чотири хвили відмітку дублем у воротах «Спартак» зробив Смоляк Станіслав. Але Адрій Нелін був проти такого рахунку і потужним пострілом скоротив відставання Спартака – 2-3. Три хвилини знадобилось Спартаку, щоб вирівняти цифри на табло. Відзначився Коломоєць Дмитро. На 15 хвилині Технологія отримала парво пробити 6-метровий. У своїй штрафній на паркет поклали Стрибака. Вирок виконав Петраков. За хвилину Євген скористався відсутністю воротаря і зі своєї половини вразив пусті ворота. Другий тайм Спартак розпочав розіграшем п’ятого польового гравця. І це принесло свої дивіденти. На 27 хвилині, після удару Неліна, траєкторію м’яча скоригував Коломоєць і шкіряний опинився у воротах. Як і в першому таймі помилка при розіграшу «п’ятого» призвела до голу. Все той же Петраков підловив на обрізці і встановив остаточний рахунок 4-6.

Спартак – Технологія 4-6

Голи: Без’язичний (1), Нелін (9), Коломоєць (12,27) – Стрибак (3), Смоляк (7,8), Петраков (15, 16, 33).

Попредження: Без’язичний, Коломоєць.

Останній чвертьфінал між командами Олімпік та CompService розпочався взаємною розвідкою та обережністю. Все ж на 7 хвилині  рахунок відкрили комп’ютерники. Відзначився Олександр Високос. Через кілька хвилин підопічні Тюріна створили ще один небезпечний момент поціливши в штангу. Після цього особливою активністю команди не відзначились. Під кінець гри Олімпік влаштував справжній штурм воріт комп’ютерників і все ж таки досяг свого: 1-1. Тому доля останньої путівки до півфіналу вирішувалась в серії післяматчевих пенальті.

Олімпік – CompService 1-1 (пен. 5-6)

Перший півфінал складом учасників міг стати окрасою будь якого фіналу.  Але так сталося, що Lex-VSK –  Агросвіт- Food Centre-СумДУ- 2 доля звела за крок до головного матчу турніру. Підтвердження цьому і є те, що самою грою команди підтверджували високий статус цього матчу. Як і в попередньому матчі аграрії першими дістали м’яч із власних воріт. Відзначився Едуард Кодак. Такий порядок справ не влаштовував Дмитра  Ігумнова, який потужно пробивши зі штрафного вирівняв рахунок і шанси суперників на першу путівку до фіналу. Другий тайм пройшов у запеклій боротьбі, але кращого довелось визначати у футбольній лотереї  – післяматчевих пенальті. 

Lex-VSK –  Агросвіт- Food Centre-СумДУ- 2 1-1 (пен. 5-6).

Голи: Кодак (12) – Ігумнов (14).

Пенальті: Кодак, Сайко, Бєлодєд, Танчик, Торба – Сорока, Калашнік, Бублик, Ковтонюк, Грибачов, Літній.

Не забили: Гученко, Пархоменко – Ігумнов.

Другий півфінал розпочався жвавою боротьбою в центрі поля. Як і в чвертьфіналі технологи виступили в ролі наздоганяючої команди. Відзначився капітан комп’ютерників Олексій Тюрін. Але перевага  CompService тривала недовго. Спочатку Олександр Стрибак а потім Максим Чеглов, не без допомоги рикошету,  знімають питання щодо фіналіста ще в першому таймі. Друга половина зустрічі пройшла під взаємним тиском та гострими моментами у виконанні обох команд, але рахунок на табло так і не змінився. 

Технологія – CompService  2-1

Голи: Стрибак (8), Чеглов(15) – Тюрін (5).

Попредження: Загорулько.

Тож тепер чекаємо на фінал, в якому 16-го листопада зустрінуться “Агросвіт- Food Centre-СумДУ- 2” та “Технологія”. Точне місце проведення та час буде указано пізніше.

Коментарі закриті.