Асоціація футзалу Сумщини

Огляд матчів четверга Літнього чемпіонату АФС

У четвер команди зіграли майже усю програму 4-го туру літнього чемпіонату АФС. Матчі проходили паралельно на 3-му та 4-му полі ФЦ «Барса». Відкривали програму команди групи «А».

“Технологія” – “Сумиобленерго” – 3:1

У протистоянні Технології та Сумиобленерго переможцем вийшли підопічні Жогла. Вже у дебюті зустрічі рахунок відкрили технологи, при цьому повністю володіючи ініціативою. Під завісу першої половини вдалося рахунок подвоїти. А ось після перерви енергетикам вдалось трохи вирівняти гру і скоротити відставання, але все ж пропущений гол наприкінці зустрічі поховав усі надії Обленерго хоча б на один заліковий бал у зустрічі.

“Спартак” – “Смачна Кава” – 3:4

Паралельно проходила зустріч між Спартаком та Смачною Кавою. Першу половину можуть записати у актив саме спартаківці, бо команди пішли на перерву за хоч і мінімальною, але їх перевагою. А після перерви кавоварам було під силу не тільки зрівняти рахунок, а й вийти уперед та зберегти переможний результат.

“Автомобіліст” – “ЗіКоНі” – 6:4

Наступна зустріч між командами ЗіКоНі та Автомобілістом розвивалась за схожим сценарієм. Ще до перерви новачок АФС мав можливість забезпечити вдалий для себе результат, але задовольнився лише мінімальною перевагою у один м’яч. А ось Автомобісту нівелювати цю перевагу і вийти уперед було досить не складно. Напруга і мінімальна різниця трималась до останньої хвилини зустрічі, і лише за кілька секунд до сирени лебединці подвоїли перевагу, продемонструвавши, хто вийде з цієї дуелі переможцем.

“Сервіс Люкс” – “КомпСервіс” – 9:3

Окрім вищеописаного матчу, о 19 годині пройшла ще одна, досить цікава зустріч. У внутрішніх колах цю дуель описують як надпринципове дербі. Мова йде про гру Сервіс Люкс та Компсервіс. Але, за непередбачуваних обставин комп’ютерники вийшли на гру без штатного голкіпера, і місце у рамці воріт зайняв Ілля Пустовойт. Але, як виявилось – ненадовго. Гра рукою за межами карного майданчика – і наш герой отримує пряму червону картку і путівку на трибуни. До цього перевізники вже встигли розписатись у воротах підопічних Тюріна. Після цього місце у рамці зайняв ще один польовий гравець Андрій Дейнека. Але тиск який створювали перевізники надалі дав можливість забивати і команди йдуть на переву за рахунку 5:2. Слід віддати належне Компсервісу, який після вищеописаних подій не похнюпився, а навпаки, почав відпрацьовувати «за себе і за того хлопця», але чи то надійна гра оборони та голкіпера перевізники, чи то просто не фарт не давав наблизитись хоча б на пару голів до Сервіс Люксу. Натомість підопічні іменника Віталія Катериніна, прагнули зробити своєму наставнику приємний подарунок і довели цю зустріч до перемоги 9:3.

“Lex-VSK-СумБуд” – “Гранум” – 7:3

Заключним поєдинком вечора стала не менш видовищна гра між Lex VSK та Гранумом. Досить енергійна по змісту та жвава на майданчику зустріч теж обіцяла не мало голів та яскравих моментів. За два тайми команд набили на двох 10 голів. Хоч і підопічним Шепеля вдалося ще у першому таймі зробити непоганий заділ, напруга трималась до останніх хвилин. Тож у підсумковому протоколі було зафіксовано рахунок 7:3.

Заключною ж грою програми 4-го туру має стати сьогоднішня зустріч між Динамо та Ощадбанком.

Коментарі закриті.