Асоціація футзалу Сумщини

На вихідних пройшов ХІ зимовий Чемпіонат з футзалу ПАТ “Сумиобленерго”

Традиційно на початку грудня пройшов ХІ за ліком зимовий Чемпіонат з футзалу серед аматорських команд структурних підрозділів ПАТ “Сумиобленерго” з нагоди Дня енергетика. Цьогоріч змагання серед 18-ти команд тривали два дні, даруючи кожному присутньому чудову атмосферу спортивного свята. Новинкою турніру стали одразу дві події це трансляція на великому екрані відео та фото з заходів 2019 року, які ми провели разом, та анімація для дітей від торгово-розважального комплексу “Халабуда”.

Видовищні матчі, яскрава фотозона, де кожен міг сфотографуватися на згадку, смачна кава чи ароматний чай з печивом – все це обов’язково лишиться у пам’яті кожного, хто завітав на змагання.

На відкритті турніру директор технічний Попов Борис Борисович побажав присутнім заслужених перемог. А ще яскравий виступ народно-хореографічного ансамблю сучасного танцю “Соняшники”

неймовірно захоплюючий та по-дитячому щирий конкурс “Юна зірка футзалу”

цікавий Матч Дружби за участю керівників Товариства та флешмоб жінок-енергетиків з нагоди Дня української хустки.

Боротьба точилася у шести підгрупах.У групі “А” зійшлись Дирекція комерційна, філія “Сумський РЕМ” та філія “Лебединський РЕМ”.”Комерційники” перемагають у обох матчах, 1-0 та 8-0 відповідно із першого місця проходять до чвертьфіналу. Команда з “Сумського РЕМ” впевнено з рахунком 9-1 перемагає колег з Лебедину і за кращими показниками серед команд, що зайняли 2-гі місця, також крокує далі.

У групі “В” за тим же сценарієм, перемагаючи двічі спочатку команду філії “Роменський РЕМ”, а потім і “Глухівський РЕМ”, 2-1 та 6-0 відповідно, Дирекція технічна проходить до наступного раунду. У матчі за 2-ге місце в групі “роменчани” перемагають колег з Глухова 4-1, але, нажаль, на цьому їх боротьба у турнірі закінчується.

У групі “С” жодна з команд не змогла нав’язати боротьбу команді “Безпеки”. Спочатку “Недригайлівська дільниця” поступається 0-6, а потім і “Буринська дільниця” отримує своє 4-9. “Безпека” крокує далі, а в очній боротьбі Недригайлів та Буринь не визначають сильнішого 1-1.

У групі “D” також не знаходиться рівних команді “Дирекції з забезпечення діяльності”. Матч з “Білопільською дільницею” закінчується з рахунком 5-2, а з “Конотопським РЕМ” 3-1 на користь “Дирекції”. У матчі за 2-ге місце в групі конотопчани впевнено перемагають колег з Білопілля, але це не дозволяє їм рухатися далі.

У групі “Е” новачок наших зимових чемпіонатів команда “ЕНЕРА-СУМИ”, бере гору спочатку над “Охтирським РЕМ” 2-0, а потім і над “Краснопільською дільницею” 2-1. Тож саме “ЕНЕРА-СУМИ” йде далі, а от “Краснопільська дільниця” хоч і впевнено перемагає Охтирку 4-0, все одно залишається за бортом ігор плей-офф.

Група “F” тримала в напрузі до останнього матчу. У першому поєдинку “Кролевецький РЕМ” грає в суху нічию 0-0 з командою “КПР/КБІ”, а вже в наступному матчі зі звуками сирени, забиваючи єдиний м’яч, перемагає “Сумський міський РЕМ” 1-0. У свою чергу “КПР/КБІ” налаштувавшись, як на останній бій, у другому своєму матчі перемагає сумських колег 4-0. І саме за рахунок кращої різниці забитих голів виходить до наступного раунду з 1-го місця в групі. А ось “Кролевецький РЕМ” все ж стає однією з кращих команд, що зайняли 2-гі місця і також крокує далі.

Тож чвертьфінальні пари виглядали наступним чином:”Дирекція технічна” – “ЕНЕРА-СУМИ”;”КПР/КБІ” – “Безпека”;”Дирекція з забезпечення діяльності”– “Комерційна дирекція”;”Кролевецький РЕМ” – “Сумський РЕМ”.Наступного дня о 9-00 розпочались матчі плей-офф. З перших хвилин чвертьфіналів було зрозуміло, що всі налаштовані на максимальний результат. “Дирекція технічна” забивши тричі, і пропустивши лише раз, перемагає “ЕНЕРУ-СУМИ” (3-1).

“Безпека” також забиває три голи своїм опонентам і перемагає “КПР/КБІ” (3-0). Саме переможці цих двох пар і зустрілися в півфіналі.

У третьому чвертьфіналі основний час гри завершується в нічию 1-1, тому переможця вирішила серія післяматчевих пенальті. Завдяки “футбольній лотереї” далі йде “Дирекція з забезпечення діяльності”.

В останньому чвертьфіналі “Сумський РЕМ” в напруженій боротьбі перемагає опонентів з Кролевця (2-0) і також приєднується до півфіналістів.

Першими за право зіграти у фіналі змагалися “Дирекція технічна” та “Безпека”. Неймовірна гра на нервах, гра тактик та стратегій… Рахунок 1-0 на користь “технарів” і вони у фіналі. Команда ж “Безпеки” очікувала суперника у грі за 3-є місце.

Наступний півфінал подарував голи з обох сторін, та все ж більше забили гравці “Дирекції з забезпечення діяльності”. Остаточний рахунок 3-1 відправляє дирекцію до фіналу, а ось на “Сумський РЕМ” вже чекала “Безпека”.

Неймовірні емоції і неочікувані результати подарували нам фінальні ігри.Спочатку “Безпека”, програючи по ходу зустрічі 0-3, змогла переломити хід подій і не тільки зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу 5-3.

А вже потім у фіналі в двобої добрих старих знайомих “Дирекція з забезпечення діяльності” забиває один гол у першому таймі і ще двічі у другому, перемагає “технарів” і здобуває золото 2019 року!

Після закінчення футзальних двобоїв нагороджував усіх переможців директор комерційний Чуйко Андрій Володимирович.Першими отримали свої нагороди групи підтримки наших команд: запеклі вболівальники з філії “Сумський РЕМ” та ТОВ “ЕНЕРА-СУМИ”.

Далі були нагороджені переможці в індивідуальних номінаціях:Кращий голкіпер – Ромбовський Сергій (філія “Сумський РЕМ”)Кращий захисник – Холоша Олександр (Дирекція технічна)Кращий бомбардир – Чухненко Володимир (Безпека)Кращий гравець – Смолінський Олександр (Дирекція з забезпечення діяльності)

І ось нагородження команд переможців:Золоті призери – команда “Дирекція з забезпечення діяльності” (капітан команди Максим Руденко)

Срібні призери – команда “Дирекція технічна” (капітан команди Григорій Кузина)

Бронзові призери змагань – команда “Безпека” (капітан команди Володимир Чухненко)

IV місце – команда “Сумський РЕМ” (капітан команди Дмитро Хухрянський)

Перехідний кубок ХІ-го Чемпіонату з міні-футболу серед аматорських команд структурних підрозділів ПАТ “Сумиобленерго” з нагоди професійного свята – Дня Енергетика здобула команда “Дирекції з забезпечення діяльності”. Щиро вітаємо переможців!!!

Джерело – ПРОФСПІЛКА ПАТ СУМИОБЛЕНЕРГО


Коментарі закриті.