Асоціація футзалу Сумщини

Марія Мисловська потрапила в список арбітрів ФІФА на 2022 рік

Після незвично довгого очікування ФІФА нарешті опублікувала список міжнародних рефері на 2022 рік. До цього списку, затвердженого Комітетом арбітрів ФІФА, увійшло п’ятеро представників футзального суддівського корпусу України.

Список ФІФА щороку оновлюються затвердженими арбітрами з усього світу на основі кандидатур, що надаються національними Федераціями, які потім розглядаються Комітетом арбітрів ФІФА під головуванням шестиразового найкращого футбольного арбітра світу і суддівського комітету Української асоціації футболу П’єрлуїджі Колліни. Обрані арбітри носитимуть статус рефері ФІФА і матимуть право обслуговувати міжнародні матчі у 2022 році.

Список українців має такий вигляд:

Ярослав Вовчок (представляє місто Івано-Франківськ, статус рефері ФІФА з 2015 року)
Євген Гордієнко (Одеса, з 2017 року)
Денис Куций (Харків, з 2018 року)Святослав Ключник (Миколаїв, з 2020 року)
Марія Мисловська (Суми, з 2022 року) 
Нагадаємо, що минулого року Україна була представлена квартетом арбітрів, який цього року розширився завдяки отриманню високого звання Марією Мисловською.

Дебют Марії Мисловської у новому званні відбувся в товариському матчі між жіночими збірними України та Іспанії (0:7), що відбувся 18 січня в Бучі.

Більше представництво серед футзальних арбітрів мають такі країни, як Бразилія та Еквадор – по 8, Аргентина, Іран та Японія – по 7, а також Чилі, Перу, Китай, Польща, Росія і Венесуела – по 6.

Андрій Гулій, futsalua.org


Коментарі закриті.