Асоціація футзалу Сумщини

Максим Мисловський: “Грати набагато легше, аніж сидіти на трибунах”

ід час трансляції останнього для команди матчу в FavBet Екстра-лізі було багато запитань: куди подівся Мисловський, коли ми наступного разу побачимо його на майданчику? Прес-служба клубу поспілкувалася з Максимом, щоб розказати вам, як проходить відновлення капітана і одного із лідерів команди в минулому сезоні

– Максиме, розкажи, як себе наразі почуваєш? 

– Відновлення проходить згідно з графіком, якщо враховувати серйозність травми. Потроху починаю працювати з м’ячем, уже навіть встиг зіграти пару матчів у чемпіонаті міста, щоб зрозуміти, як коліно “працює” в ігровому тонусі. Наразі задоволений результатом, але це ще не те, чого хочеться бачити. Тому до червня акцент на укріпленні м’язів ноги. А далі будемо робити висновки, дивитися, чи зможу я переносити серйозні навантаження.

– Ти постійно перебуваєш з командою, часто присутній навіть на лаві для запасних. Які емоції у тебе в ці моменти?

– Так, це правда. Мені складно без команди, від атмосфери в колективі знаходжу в собі сили протягом усього часу, коли перебуваю поза грою. Саме тому і попросив дозволу у Івана Скіцка перебувати на лаві для запасних, щоб бути поруч. Інколи всередині кипіли емоції, було бажання вийти і допомогти партнерам у грі. Грати набагато легше, ніж сидіти на трибуні. Саме тому бажання якомога скоріше повернутися, щоб знову зіграти в Екстра-лізі. 

– Як ти вважєш, логічно, що команда завершила сезон на сьомому місці?

– На мою думку, ми могли розраховувати на більше, тим паче, якщо поглянути на останні матчі. Дуже прикро, що сезон для нас завершено, ще зіграти десять матчів у фінальній шістці – це неабиякий досвід на майбутнє. Тільки “Food Centre-CумДУ” “розкачався”, а уже кінець сезону. На жаль, найважливіший матч проти “Енергії” довелося грати за порожніх трибун. Знаючи наших уболівальників, як вони підтримують, то і з львів’янами могли чіплятися за потрібний результат. Тим паче, скільки матчів уже завдяки глядачам на трибунах ми вигравали. 

– Кого можеш виділити у цьому сезоні? 

– Однозначно додав Віталій Катеринін, який, здається, став кращим бомбардиром команди, та й моментів створив безліч. Також після призначення Івана Скіцка на новий рівень вийшой Євген Мороз, у захисті він став грати набагато упевненіше і надійніше. Плюс не забував про атаку. 

– Давай трішки помріємо і зробимо прогноз: чого чекати від команди у новому сезоні?

– Напевно, про це ще дуже рано говорити. Ситуація з коронавірусом непередбачувана, ніхто не знає, коли вірус відступить і що буде далі. Звісно, якщо все стабілізується та залишиться чинний регламент, то в новому сезоні обов’язково потрібно попадати в шістку найкращих. Цей сезон можна “списати” на дебютний, але надалі уже маємо вирішувати серйозні завднання. 

Коментарі закриті.