Асоціація футзалу Сумщини

«Локомотив» – чемпіон Другої ліги Літнього чемпіонату АФС!

У п’ятницю, 20 серпня, заключними матчами Другої ліги підбіг до завершення Літній чемпіонат Асоціації футзалу Сумщини. «Локомотив» в грі за золото переміг «Спартак», а «Прокуратура» здолала «Факел», тим самим подарувавши собі срібні нагороди чемпіонату.

«Локомотив» – «Спартак» 9:5 (5:2)

Голи: Донець (2), Зімін (5), Корецький (9), Шевченко (25,48,49,50), Пустовойтов (44) – Тихоненко (4,42), Левченко (22 а/г), Павлюк (23, 36), Коломоєць (45)

Попередження: Шевченко (24) – Тихоненко (26), Коломоєць (26)

В п’ятницю двома заключними матчами Другої ліги завершувався літній чемпіонат.  І так випало, що першими на майданчик ФЦ «Барса» виходили команди, які боролись за чемпіонство – «Локомотив» та «Спартак». Відразу ж відзначимо, що до гри команди підійшли майже в оптимальних складах, тому матч обіцяв бути дуже цікавим. І з перших хвилин наші підозри повністю виправдалися, Ворожбяни відкрили рахунок вже на 2 хвилині гри, проте Тихоненко відразу ж відновив рахунок. На цьому команди не зупинилися, і продовжили грати в атакуючий футзал, проте більш холоднокровнішими у фінальній стадії завершення атак виявились «залізничники», які виграли першу половину гри з рахунком 5:2. В другому таймі «Спартаку» потрібно було щось змінювати, і їм це вдалося, провівши більш активно другу 25 – хвилинку, а що найголовніше більш результативно, і на 45 хвилину команда поступалася лише в один м’яч, встигши пограти 5 польового. Десь навіть здалося, що Павлюк і компанія знову зможуть здивувати всіх вболівальників і переламати хід зустрічі, та на жаль для них не сьогодні, а точніше не проти такого «Локомотива», який відчув смак  чемпіонства, і нінащо крім позитивного для себе результату сьогодні не розраховував. Часу залишалось мало, а гостям потрібно було забивати і не один м’яч. Тож «Спартак» кидає всі сили в атаку, але на жаль для них, вони пропускають тричі від Івана Шевченка, який робить «покер» в сьогоднішній зустрічі, підбиваючи підсумок гри 9:5! Тож класна гра від обох команд завершилася перемогою «Локомотива», який потужно провівши фінальний етап, заслужено здобуває золоті нагороди Другої ліги!

«Факел» – «Прокуратура» 5:9 (2:5)

Голи: Черних (16), Дудник (20), Даниленко (27,29,36) – Огороднійчук (1,18,28), Дронов (7), Васянович (21), Шепель (25,48), Бондаренко (50), Жерновий (50)

Попередження: Лушпа (17) – Страшок (23) Після гри за чемпіонство Другої ліги на майданчик вийшли «Прокуратура» та «Факел». Перші дізнавшись про поразку «Спартака» зрозуміли, що сьогоднішня перемога зробить їх срібними призерами. Тож з настроєм на гру в «прокурорів» все було в порядку. І це показали перші хвилини зустрічі, команда забила вже на першій хвилині зустрічі, а на 7 подвоїла свою перевагу. «Факел» також відповідав гострими атаками, але перший гол прийшов на 16 хвилині, відзначився Черних, та на його гол номінальні гості відповіли м’ячем Огороднійчука. Через дві хвилини відбулась схожа ситуація, команди знову обмінялись голами, і тайм підбігав до свого завершення, але «прокурори» дограли його до кінця і забили гол в роздягальню, зробивши хороший крок до підсумкової перемоги. Друга половина зустрічі розпочалася, з того що Огороднійчук до двох голів в першому таймі додав, ще один, та у господарів знайшовся свій бомбардир, і Даниленко на 36 хвилину також робить «хет – трик». Повернувши тим самим інтригу в нашу гру. Та як і в попередній зустрічі господарі йдуть рятувати гру, але також пропускають тричі на останніх хвилинах зустрічі, і як підсумок 9:5, ну просто два «матчі – близнюки» , як по підсумковому результату, так і по розвитку подій. Тож «Прокуратура» стає срібними призерами Другої ліги, а «Факел» проваливши цей етап залишився на останній сходинці.

Коментарі закриті.