Асоціація футзалу Сумщини

Літній кубок області. Анонс чвертьфінальних матчів

У понеділок, 23 серпня, відбудуться чвертьфінальні матчі Кубка Сумської області. Нагадаємо, що у зв’язку з непарною кількістю учасників, на цій стадії ми побачимо лише три гри, а «Технологія», яка виграла Суперлігу Літнього чемпіонату АФС, стартує вже з півфіналу.

Звісно ж, найбільш «смачною» серед усіх пар чвертьфіналістів є пара «CompService» — «Гранум». Можна сказати, що у нинішньому стані це команди приблизно однакового рівня, у зустрічі яких обов’язково буде присутня неабияка інтрига. На користь цього твердження говорить і їх виступ у Літньому чемпіонаті АФС («Гранум» посів четверте місце у Суперлізі, а «CompService» виграв Вищу лігу), і, наприклад, очна зустріч на «Luka weekend cup». Тоді «комп’ютерники» перемогли з рахунком 3:2. Багато хто сказав би, що саме переможець цієї пари, враховуючи сітку турніру, ймовірно зустрінеться з «Технологією» у фіналі. Проте, давайте не будемо забігати надто далеко, адже кубкові змагання мають свою особливу специфіку, і перемагають тут не завжди ті, кого усі вважають фаворитом.

Приблизно співставною за рівнем суперників є й пара «Peroff» — «Слобожанщина». Четверта команда Вищої ліги проти чемпіона Першої ліги. І спробуй тут одразу без вагань назвати фаворита. Склад «Peroff» наче й виглядає більш потужно, але й їх опонент цього літа добряче здивував. За рівнем командної гри це вже не той колектив, у якого взимку виникали проблеми з потраплянням до топ-трійки Другої ліги.

Ну і не менш приємне враження цього літа справляє гра «Лідера». На своєму рівні команда витискає ледь не максимально можливий результат. Ну хіба лише за чемпіонство у Першій лізі усе ж можна було б поборотися. Але то вже нюанси. Зараз варто спробувати свої сили у кубковому турнірі, де усе може вирішити серйозне налаштування на окремий матч. Щодо «Валедіанс» сказати щось конкретне дуже важко. Зрозуміло, що команда Сеня традиційно буде намагатися зіграти уважно та дисципліновано, що, до речі, буде дуже важливо для протидії «веселій» грі «Лідера». Проте, є підозра, що перевага у цій парі буде саме на боці номінальних господарів, які провели повноцінний сезон саме на такому майданчику.

23 серпня 2021 року /понеділок/ ФЦ “Барса”

17:00 «Peroff» — «Слобожанщина»

18:00 «Лідер» — «Валедіанс»

19:00 «CompService» — «Гранум»

Коментарі закриті.